Az utóbbi időben többször írtunk már arról, hogy Sárváron milyen szállodákban tölthetjük a vakációt. Ajánlottunk már gyógyszállodát, luxus hotelet és a fürdővel átjárható szállást is. Sőt, mutattunk már természetközeli szállodát és olyan hoteleket is, ahol akár szabadtéri medencébe is csobbanhatnak a vendégek. De ez még csak töredéke a sárvári szálláskínálatnak. Az apartmanokról ugyanis még nem igazán ejtettünk szót. Pedig érdemes a kínálat ezen részét is átböngészni, ha Sárvárra készülsz.

Már csak azért is mert manapság már egy apartman gyakran sokkal többen nyújt, mint egy klasszikus szálloda. Ilyen például az ONYX Luxury, ahol akár peszgőfürdős szobát is foglalhatunk.

Vagy Sky Terrace Apartman (lent), ahol óriási tetőterasz várja a nyaralókat. De ott a Levendula apartmanház is, ahol egyebek mellett a mediterrán hangulat az, ami pluszd ad a nyaraláshoz. Vagy ha már megemlítettük a vidéki stílust, ott a Vadkert Major, ahol gyakorlatilag egy farm közepén lévő apartmanházban tölthetjük a szabadságunkat. Mindezt úgy, hogy a wellness-t sem kell nélkülöznünk. A szállás ugyanis rendelkezik saját szaunaházzal.

Meg kell említenünk továbbá a Zafir apartamanokat (borítóképen) is, amik megintcsak exkluzív környezetet igérnek az itt szállást foglalóknak. Illetve ha kedveled a modern stílust, a Brick apartmanokat is ajánljuk a figyelmedbe. Az idén, 2019-ben elkészült lakások meglehetősen kényelmes nyaralást ígérnek. A környezet nyújtotta hangulatról nem is beszélve (kép lent).

Te melyiket választod? Ha az egyes szállásokról mutatott képek felkeltették az érdeklődésedet, klikk a kielemt linkre is informálódj a további részletekről az adott szállás weboldalán. Akár már az őszi wellness-re is foglalhatsz. 🙂

Várunk Sárváron!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük