Belegondoltál már abba, hogy wellness közben a klasszikus fürdőzésen kívül mennyi olyan szolgáltatást vehetsz igénybe, ami hozzájárul a teljes ellazuláshoz? Rengeteget. Ráadásul ezek közül többért nem is kell pluszban fizetned. Mutatjuk, a sárvári fürdőben melyek ezek.

A gyógyvíz az alap. Ami önmagában is képes pihentetni, de ha mondjuk a relaxálásra egy gyógyvizes pezsgőfürdőben kerül sor, hatványozottan nagyobb az esély az ellazulásra. Gondolj csak bele! A termálvíz hője ellazítja a feszült izmokat, amiket aztán a masszírozó vízsugár még jól meg is dolgoz. Így jódarabig biztosan nem állnak majd be ezek a testrészek. 

Sajnos azonban a pezsgőfürdő a nyakat nem tudja átmasszírozni. Ha ezen testrészünkben kialakult feszültséget oldanánk, próbáljuk ki a nyakzuhanyt. A sárvári fürdő gyógyfürdő egységében ilyet is találsz.

Méghozzá az élménymedencében, ahol víz alatti buzgárok is segítik a teljes ellazulást. Akárcsak a sodrófolyosó. Ahol csak annyi a dolgunk, hogy felfekszünk a vízre, és rábízzuk magunkat a hullámokra. Ennek nem kifejezetten testi, inkább lelki hatása van. Az, hogy erőkifejtés nélkül sodor minket a víz, meglehetősen jó hatással van az elmére. 

És ha már hullámok. A fürdő családi egységében található egy hullámmedence is. Ami ugyan a relaxálást nem segíti, de élményt bőven nyújt. Ez pedig elengedhetetlen a feltöltődéshez. De ugyanitt, a családi élményfürdőben található több csúszda is. Igaz, ezeket többnyire gyerekek használják, de miért ne lehetnél te is egy kis idő erejéig újra gyerek? Próbáld csak ki, jó lesz újra lecsúszni. Lehet, abba sem akarod majd hagyni. Sárváron a csúszdázásért sem kell pluszban fizetni. Ahogy az úszásért sem. Kevés az olyan mozgásforma, ami úgy aktivizál, hogy közben óvja az ízületeket. Ráadásul közben még relaxálni is lehet. Szerintünk érdemes a wellness alatt pár hosszt is beiktatni a programba. 

Ugye, hogy mennyi minden… Legyél tudatos a wellness alatt, és használd ki következetesen ezeket a szolgáltatásokat! Ha többet tudnál meg a fürdő kínálatáról, esetleg még a szaunavilágba is “bekukkantanál”, itt megteheted. Klikk!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük