Kíváncsi vagy, hogy a Tripadvisor értékelések alapján melyek Sárvár TOP szállásai és éttermei? Mi azok voltunk, megnéztük és most mutatjuk is ezeket nektek.

Kezdjük az éttermekkel!

A legtöbb pozitív értékelést az Onyx Garden kapta eddig. Illetve konkrét komment is szép számmal található az étterem profilja alatt. A mondanivaló mindegyiknél hasonló: jó áron minőségi ételt kap, aki itt fogyaszt. Az értékelések átlaga 4,5. Az étterem 2018-as, 2019-es Kiválósági Tanúsítvánnyal is rendelkezik. 

Nem sokkal marad el az Onyxtól a Neo étterem és kávézó. Értékelésben szintén 4,5-öt érdemeltek ki, és 2019-ben ők is megkapták a Kiválósági Tanúsítványt. A kommenteket olvasgatva sokan a közvetlen, gyors kiszolgálást és a minőségi ételeket emelik ki.

A harmadik helyen jelenleg egy klasszikus étterem áll. A Várkapu Vendéglő és Panzió 5-ből 4-es értékeléssel büszkélkedhet. A 2019-es Kiválósági Tanúsítvány náluk is megvan. Illetve a TOP sárvári pizzériák között az övők az első hely. A kommentek alapján sokan találják hangulatosnak az éttermet. Az értékelők szerint ha valaki magyaros ételekre vagy pizzára vágyik, a Várkapu jó választás.

Jöjjenek a szállások!

A sárvári hoteleknél a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa van az élen. Legalábbis a népszerűségi listán. Az értékelések pontszámát nézve ugyanis a Spirit Hotel Thermal Spa az első. A Park Inn ugyanis “csak” 4 ponttal büszkélkedhet, míg a Spirit 4,5 pontos. Azaz kiváló. Mindemellett a Travellers’ Choice 2019. évi nyertese és Kiválósági Tanúsítvány birtokosa is. Ez utóbbival a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható családbarát szálloda, a Park Inn is rendelkezik. A szálloda tisztaság, kiszolgálás és érték tekintetében is 4-es “osztályzatot” kapott. Elhelyezkedésben pedig még ennél is többet. Valószínűleg a többség rendkívüli extrának tartja, hogy a szobából akár egy köntösben is át lehet sétálni a fürdő medencéihez, a szauna világához.

Nézzük, hogy a szállodák közül ki került még a dobogóra!

Az egykori Danubius Hotel, ma már Ensana Thermal a harmadik legjobb ár-érték arányú szálloda Sárváron. Ez átlagban 4-es minősítést jelent. A hotel elhelyezkedésben, tisztaságban, kiszolgálásban és értékben is nagyon jóra értékelt, és természetesen Kiválósági Tanúsítvánnyal is rendelkezik. A kommentelők a szállodát azoknak ajánlják, akik gyógyvíz segítségével szeretnének regenerálódni, illetv természetközeli wellness-szelésre vágynak.

Neked melyik szolgáltató a szimpatikusabb? Válassz akár az értékelő lista alapján szállást, a döntés előtt térképezd fel azt is, mit ír mondjuk a Tripadvisor a kiszemelt sárvári hotelről, apartmanról vagy étteremről!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük