Kicsit körbenéztünk, hogy mit írnak mostanában Sárvárról az online világban. Van bőven olvasnivaló. A Blikk.hu, a HVG.hu,  a Travelo.hu és Cosmopolitan is foglalkozott az utóbbi időben az itteni lehetőségekkel.

A Blikk.hu-n az arborétumról, a Nádasdy várról és a fürdőről is írnak, és jó pár nyári programot is ajánlanak: Sárvár főterén – a várudvaron vagy a szökőkutak mellett – életre kel a nyár. A város kulturális formációi – fúvós és vonós zenekarok, reneszánsz és népzenei együttesek, kórusok, mazsorettek, tánckarok adják egymásnak a stafétát, hogy ne múljon el szinte egyetlen sárvári nyári este se zene és tánc nélkül. Ráadásként a szökőkút vízsugarai is szivárványszínű táncra perdülnek a harangjáték vidám dallamaira. Fesztiválokban sincs hiány – júniusban a  IX. Sárvári Országos Mazsorett Fesztivál, a IV. Nemzetközi VW Bogártalálkozó és Szent Iván éjszaka a Csónakázó-tónál, júliusban a VI. Sárvári Fúvószenekari Verseny és a XVI. Fúvószenei Várfesztivál, majd a VII. Nádasdy Történelmi Fesztivál és az AZK-Nyáréjfesztivál, augusztusban a 14. Vármeeting Motoros és Rockfesztivál, a 35. Nemzetközi Folklórnapok és a Lidércfény, a Nádasdy múzeum éjszakai kalandprogramja nyújt színvonalas és könnyed szórakozást minden korosztálynak.

A témát a HVG.hu is feldolgozta.

Konkrétan a fürdőről nem is egy portálon esik szó. A Travelo.hu-n ezt írják: Összefirkált luxus autóval szállítják Sárvárra a fürdőzőket.

Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a világ 55 országában egyszerre szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a depresszió csökkenthető azzal, ha többet járunk fürdőkbe, wellness központokba. Ehhez a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is csatlakozott. Méghozzá úgy, hogy egy speciális fürdőjárattal Balatonfüredről hoz gyerekeket és nyugdíjasokat a fürdővárosba – mutatjuk a képen.

8666581_811860b114bcda97d53e3cfa167ed80d_wm

Picasso képeivel festett kocsival a füredi Picasso kiállítást is szeretnék népszerűsíteni a turisták körében.

Ugyanebben a témában a termalfurdo.hu is közöl egy bejegyzést.

Nemrég a Cosmopolitan.hu is foglalkozott Sárvárral. Egészen pontosan a Spirit hotellel. A cím elég figyelemfelkeltő: Ez a nyaralás életed egyik legjobbja lehet!

A bejegyzésben ezt írják: Megmutatjuk, mi vár rád, ha úgy döntesz, hogy idén nyáron megjutalmazod magad egy öt csillagos vakációval. És tényleg.

Leírják például, hogy a Spiritben 22 medence és számos lazító, regeneráló kezelés várja a pihenni vágyókat. És egy-két nyári ajánlatra is felhívják a figyelmet. Olvass erről többet itt.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük