A kialakult koronavírus járvány kapcsán egyre többen gondolják úgy, hogy az idén nyáron a nagyobb szállodák helyett inkább a kisebb hoteleket, az apartmanokat részesítik majd előnyben. Meglátásuk szerint jobb óvatosnak lenni, és ha nem muszáj, még a járvány után sem kell egy darabig feltétlenül nagyobb közösségekbe menni. Ők azok, akik azt mondják, jó lesz nekik egy kisebb wellness részleggel rendelkező hotel is. Biztos, ami biztos…

Sárváron ilyen szállodákból is van kínálat bőven. 

Ott van például a Bassiana. Saját wellness részleg, négycsillagos szolgáltatás és barátságos családias hangulat. A hotelnek ráadásul nem csak benti pezsgőfürdője van. Májustól a szabadtéri medencéjük is használható.

Wellness részleggel a Hotel Viktória is rendelkezik. Náluk is kínálkozik lehetőség pezsgőfürdőzésre és szaunázásra is. Vagyis a vizes élményekért, a wellness kikapcsolódásért nem kell kimozdulni a hotelből.

De erre a Harmónia Hotel is kínál lehetőséget. Náluk szintén minden adott a házon belüli wellnesshez. Szauna, élménymedence, sószoba – gyakorlatilag egy teljes fürdőrészleg várja a vendégeket. A Harmónia Hotel szintén közepes méretű szálloda.

Aztán remek opció lehet a “kicsit magányosabb” kikapcsolódáshoz a Vadkert Major is. De itt nem a házon belüli wellness részleg az, ami vonzó lehet. Sokkal inkább az, hogy egy természetközeli hotelről van szó. Meg az, hogy a mini wellness részleg akár teljes egészében is lefoglalható. Szóval, ha nagyon elvonulnánk, megtehetjük.

Ahogy az Onyx Luxury-ban is. Igaz, ez egy apartman. De itt az egyes szobákban saját pezsgőfürdő található. 

A felsoroltakból tehát látszik, hogy Sárvár akkor is bőven kínál opciót, ha kisebb méretű wellness szállodát keresel. Amennyiben így tennél, a kiemelt linkekre kattintva még több információt gyűjthetsz az adott szállodáról.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük