Ha őszi wellness, akkor forró víz és szauna – mondják a legtöbben. Pedig nem csak ezzel a kettővel lehet teljessé tenni a wellness élményt, ha kikapcsolódnánk. Sok más mellett a gőzfürdő is kiváló lehet arra, hogy egy kicsit feltöltődjünk. Ráadásul ezt még azok is használhatják, akik egyébként idegenkednek a forróságtól.

A gőzfürdőben ugyanis ideális esetben csak 45-50 fokos a levegő. A hatást tekintve viszont hasonlókat vált ki, mint a szauna. A stresszt például kiválóan elűzi. Segít az izmok ellazításában, hozzájárul az ideális vérellátáshoz, enyhíti a légzőszervi problémák okozta tüneteket és persze méregtelenít is. És mindezt kíméletesen teszi. A gőzfürdő ugyanis anélkül növeli a pulzusszámot, hogy emelné a vérnyomást. Szóval edzi a szívet, de közben a stresszt is elűzi. Illetve nagyon jó a mozgásszervi és a reumatikus panaszok enyhítésére is. Sőt, a bőrre is jótékonyan hat. Segít megelőzni a cellulitiszt, vagy ha már kialakult a probléma, annak a tünetei is nagyon jól kezelhetők vele. De azoknak is ajánlják a gőzfürdőt, akiknek nincsenek bőrproblémáik. Hiszen a gőz hatására a bőr selymesebbé, jobb vérellátottságúvá és tömöttebbé is válik.

Szóval érdemes kipróbálni a gőzfürdőt (is), ha már wellness-szelni megyünk. A sárvári szállodák többségében ezt megteheted, vagy ha az általad választott hotelben, apartmanban mégsem lenne lehetőség gőzfürdőzni, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben egészen biztosan tudsz így relaxálni.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük