Amikor wellness-szelni megyünk, vagy az egyszerűséget választjuk és kicsit elvonulnánk a világ elől, vagy pont, hogy élveznénk az életet és az exkluzivitást keressük. Mondván: mikor máskor élveznénk a luxust, ha nem egy pár napos hétvége alatt.

Sárváron mindkettőhöz adottak a feltételek. És egyébként az egyik nem zárja ki a másikat. Gondoljatok csak a Vadkert Majorra! Igazi cottage hangulat. Állatok, természetközeliség… Teljes nyugalom. De mégis ott van a szaunaház, az elegáns étterem, a pezsgőfürdő. Szóval a kényeztetés is adott.

Persze, ha igazi luxust keresünk, a majortól pár száz méterrel arrébb kell nézelődnünk. A Vadkert szomszédságában található ugyanis a Spirit Hotel. Amit talán nem kell senkinek sem bemutatni. Hiszen egy európai hírű ötcsillagos wellness szállodáról van szó. Itt aztán tényleg minden exkluzív. A szauna világtól kezdve a spa-n át az étteremig és a szobákig mind-mind luxus színvonalú. Talán ez a mellékelt képből is látszik valamennyire. De mindezt nehéz leírni. Ha van rá lehetőség, ki kell próbálni.

De Sárváron nem csak a Spirit kínál lehetőséget az exkluzív wellness-re. Apartmanok között is találni luxus kategóriájút. Az Onyx Luxury például ilyen. A szavak helyett itt is inkább a képek tudják a legjobban bemutatni, milyen exkluzív szállásról van szó.

A rendkívül tágas szobák, az egyedi kialakítás mind átlag feletti élményt ígérnek a Sárvárra érkezőknek. Fontos itt még megjegyezni, hogy az apartmanház saját étteremmel is rendelkezik. Hasonlóan magas színvonalú egységről van szó. Ez az Onyx Garden. Az alábbi fotón ezt látjátok.

Az exkluzivitás és Sárvár vonatkozásában a Hotel Bassiana-t is meg kell még említenünk. Igaz, ez a szálloda a négycsillagos kategóriába tartozik. Mégis azt kell, hogy mondjuk, a Bassiana-éhoz hasonló wellness részleggel kevés hotel rendelkezik a környéken. Pezsgőfürdő, szauna, relax részleg… Nagyon igényes a környezet.

A kategóriájában kiemelkedő a szálloda. A hotelhez étterem is tartozik. Hasonlóan elegáns, mint a szállás. 

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük