Semmi extra, de mégis különleges.

Például fürdőzhetsz szabadtéri medencében, hóesésben. Úgy, hogy közben a termálvíz gőze vesz körül. Mindezt akár luxus környezetben is teheted, de olyan természetközeli helyen is nyílik erre lehetőség, mint a sárvári arborétum. Igen, jól olvastad. Az arborétum fáinak “árnyékában” is tudsz télen fürdőzni. Az Ensana lánc sárvári szállodája, a Thermal Sárvár (borítóképen) kinti medencéi ugyanis az arborétum fáinak közvetlen környezetében találhatók. Persze téli wellness élményeket más szállodák is kínálnak. A Park Inn-ben például a korlátlan wellness mellé még all inclusive ellátás is jár. Ugyanakkor ne feledjük a téli szaunázás nyújtotta relax kikapcsolódásokat se! Sárváron erre a legtöbb szállodában kínálkozik lehetőség. A Vadkert Majorban külön szaunaház várja a vendégeket, míg a Spirit Hotelben (képen), a Thermál Sárvárban pedig komplett szauna-világban lazíthatunk. 

Persze a téli wellness nem csak a spa élményektől lesz kivételes. Bátran vállaljunk be téli aktív programokat is. Egy kiadós Rába parti vagy arborétumi nordic walking, esetleg egy korcsolyázás a sárvári csónakázó tavak jegén remek kis program lehet. Ez utóbbira természetesen csak szervezett keretek között, felügyelet mellett van lehetőség. 

Szóval a sárvári attrakciók adottak, úgyhogy ha a vírushelyzet megengedi, mi várunk Titeket – akár már a karácsonyi, majd pedig az évindító időszakban.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük