Egyetértetek? Szerintünk a szaunázás az egyik legjobb módja a lazításnak. Ilyenkor megnyugszik a test és az elme is. Elillan minden hétköznapi probléma, és távozik belőlünk a felgyülemlett feszültség. Ezt szerencsére egyre többen meg is tapasztaljátok, vagyis nem véletlen az sem, hogy ha wellness hétvégére indulunk, többnyire saját szaunával rendelkező szállodát keresünk. Mutatjuk, Sárváron milyen hotelek közül választhatsz.

Meglehetősen extra szaunavilággal rendelkezik a Spirit Hotel és igencsak komoly wellness élményt tartogat a Hotel Bassiana szaunás wellness részlege is. Ugyanakkor nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Danubius Health Spa Resortot sem. Itt ugyanis 140 négyzetméteres a szaunavilág. Ahol finn szaunában, infraszaunában, aromakabinban és gőzfürdőben is lazíthatunk.

Szaunázásra a Hotel Viktóriában és a Harmónia Termal Hotelben is nyílik lehetőségünk Sárváron. Továbbá a fürdő közvetlen szomszédságában lévő hoteleket is meg kell említenünk. Ugyanis ha ezekben a szállodákban foglalunk szobát, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szaunavilágába is szabad belépést kapunk. A két hotel: a VitalMed és a Park Inn.

Plusz érdemes ránézni a Vadkert Major wellness kínálatára is. Itt külön szaunaház várja a vendégeket. A borítóképen ezt láthatjátok. Jól néz ki, igaz?

Ha tehát őszi wellnessre indulsz és szaunával rendelkező szállodát keresel, érdemes átnézned a fenti hotelek ajánlatait. A részletekért klikk a Neked szimpatikus hotel nevére.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük