A kültéri medencével rendelkező vidéki szállodák lehetnek a nyár nagy nyertesei. Azok a hotelek, ahol csak pezsgőfürdő és belső wellness egység található, nagy valószínűséggel kevésbé lesznek keresettek az idén. A jelenlegi szabályozás szerint a szolgáltatók ugyanis kizárólag külső medencéket üzemeltethetnek. Persze az sem egy rossz opció, ha található a hotel közelében egy kültéri medencékkel rendelkező fürdő, de talán az az igazi, ha a szobából csak pár lépés a strand. Sárváron erre több szállodában is adott a lehetőség. Egészen pontosan öt olyan hotel található a fürdővárosban, ahol helyben is lehet strandolni. 

Kettő ezek közül a Sárvári Gyógy- Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható. Az egyik a fürdő saját szállodája, a VitalMed, a másik pedig a Park Inn. Ez utóbbi rendkívül népszerű Sárváron. Talán az all inclusive ellátásuk és családbarát szolgáltatásaik miatt…

A fürdőtől teljesen független szállodák közül három olyan van Sárváron, ami saját kültéri medencével rendelkezik. Az egyik ezek közül természetesen a Spirit Hotel. Sárvár legexkluzívabb szállodájában minden adott ahhoz, hogy a korlátozások ellenére is teljes értékű legyen a nyári vakáció.

De ugyanez mondható el a Thermal Sárvárról is. A szálloda medencéi valódi zöld környezetben találhatók. Az itt megszálló vendégeknek a strandolásra gyakorlatilag az arborétum óriási fáinak árnyékában van lehetőségük.

A harmadik, saját medencével rendelkező sárvári hotel egy kisebb szálloda. De ez semmit sem von le a nyaralás élményéből. Sőt. A mediterrán stílusú szálláshoz igencsak hangulatos strand egység tartozik.

Szerintünk a Bassiana Hotel is jó választás, ha olyan szállodát keresel Sárváron, ahol helyben is adott a lehetőség a külső medencékben történő fürdőzésre, és ahol nincs zsúfoltság.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük