Ha olyan szállodában pihensz, ahol adott a saját wellness részleg, akkor nem kérdés, hogy a relaxból helyben kell kihoznod a maximumot. Ha például a Danubius Hotelben szállsz meg, ne hagyd ki az arborétum fái alatt található, télen-nyáron üzemelő szabadtéri termálvizes medencét.

Ha pedig a Spirit Hotelt választod, a termálvizes lazítás mellett az egyedülálló szaunavilág kínálatát is fel kell térképezned. Itt kilenc különböző szauna típus közül választhatsz. A csónakázó tóra néző pihenőtérről nem is beszélve, ahol a relax ágyak kényelme, a helyben lévő kandalló hője és az abban pattogó tűz látványa együtt igazán felejthetetlenné teszi a hangulatot.  

Legalább ilyen élmény, ha olyan helyen ébredhetünk, mint a Vadkert Major. Gyönyörű ugyanis, ahogy hajnalban az őszi köd beborítja határt.

Mindehhez olyan ritka inspiráló csend párosul, amit kevés helyen tapasztal meg az ember. Remek dolog reggel, forró teával, kávéval a kézben egy pokrócba burkolózva átélni ezt nagy élmény.

Ahogy az is, amikor azt látjuk, hogy gyermekünk mennyire önfeledten játszik, és élvezi a körülötte lévő világot. Erre a Park Inn és a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő is ad lehetőséget. A hotel ugyanis olyan gyerekbarát szálloda, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. Amihez hozzátartozik, hogy így a gyermekes családok plusz belépő nélkül használhatják az itteni családi részleget. Ahol egyébként található egy olyan, felnőttek számára kialakított pezsgőfürdő, ahonnan rálátni a gyermekmedencékre is.

Szóval ha szeretnénk a kicsiket szem előtt tartani, azt meglehetősen kényelmes közegben tehetjük meg. Illetve van itt egy játszóház is, ahol szakképzett óvónők vigyáznak addig a gyerekekre, amíg mi szaunáznánk vagy összebújnánk egy kicsit a párunkkal a fürdő kinti medencéjében. Merthogy ezt is megtehetjük.

A fürdőben ősszel és télen is használható kinti medencék is üzemelnek – kettő is. Az egyik forró gyógyvizes, míg a másikban vízi élményelemek – buzgárok, sodrófolyosó, nyakzuhany – találhatók.

De ne hagyjuk ki az élmények sorából azt sem, hogy Sárváron a vár belülről is bejárható. Aki szereti az “időutazást”, annak kötelező állomás a Nádasdy Ferenc Múzeum. A mozgást kedvelőinek pedig egy arborétumi séta vagy futás az alap program.

Ja, és ne felejtsük el, hogy nem lehet teljes a wellness, ha nem eszünk legalább egyszer egy igazán jót. És ha már az “időutazást” szóba hoztuk, mi mást javasolhatnánk, mint egy korabeli lakomát.

Mondjuk a vár szomszédságában lévő Várkapu Vendéglőben. A borospincét különösen ajánljuk a figyelmetekbe.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük