Mutatunk három olyan wellness kezelést, amit nem mindenhol próbálhatsz ki.

Az egyik a sárvári Danubius Health Spa Resortban kérhető. Ez egy sóterápia, ami a cseppkőbarlangszerűen kialakított, úgynevezett Salzberger Sóbarlangban próbálható ki (képen). Ez egy olyan helyiség, ahol Holt-tengeri és kősó felhasználásával kényeztetnek és gyógyítanak. Gyakorlatilag a természet erejét használva. Ráadásul a szolgáltatást szín- és hangélménnyel még teljesebbé teszik.

A barlangban a sónak köszönhetően rendkívül tiszta a levegő. A  jótékony mikroorganizmusokkal telített levegő pedig egyebek mellett rendbe teszi a légutakat, gyulladáscsökkentő, nyákoldó hatású, emellett csökkenti az allergiás tünetek erősségét, továbbá számos bőrbetegséget gyógyít és véd a szervezet elsavasodása ellen is. Sőt, az idegrendszerre, az izomzatra és a vérnyomásra is jótékony hatással van. Arról, hogy még mi mindenre jó a sóbarlang kezelés, itt olvashatsz.

A másik extra wellness kezelésünk a Stollen szauna, ami egy száraz szaunázást takar. A hőfok itt 100-105 fok. A Stollen szauna egyébként attól különleges, hogy a szauna helyiség kővel kirakott. Szóval itt valamivel másabb az érzés és a hatás is, mint a hagyományos szaunában. Főleg az olyan Stollen szaunában, ahol a Sárvár környéki kövekből rakták ki a szauna falát. Sárváron a Spirit Hotelben ilyet találsz.

A harmadik különleges szolgáltatás a hidegterápia, más néven krioterápia. Ez arról szól, hogy egy  mínusz 120 és mínusz 150 fok közé hűtött kamrában kell tartózkodni, közben pedig a szervezet végzi a dolgát. A kezelés hatására csökken a fáradtságérzet, ellazulnak a túlterhelt izmok, felgyorsul a szervek és a bőr vérkeringése és az álmatlanságra is jó hatással van. A krioterápiát a Hotel Bassiana-ban kérhetjük.

Tudj meg többet itt a kezelésről és az árakról!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük