A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatáskínálata az egyik legerősebb érv, azonban nem ez az egyetlen dolog, amiért Sárvár ideális választás az őszi wellness-hez.

Kezdjük például azzal, hogy Sárváron két olyan hotel is van, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a VitalMed szobáiból egy folyosón keresztül akár egy fürdőköntösben is átsétálhatunk a gyógyfürdő medencéihez, a szauna világhoz és a családi részleghez is. És ez utóbbival függ össze a következő érv is. A sárvári fürdőben minden korosztály jól érzi magát. Aki gyógyulna, a forró gyógyvizet kedveli, annak ott a gyógyfürdő rész, aki gyerekekkel érkezi, azoknak ott a családi részleg. De ne feldedjük a télen, nyáron üzemelő kinti medencéket se. Kellemesen meleg termálvízben üldögélve élvezni az őszi napsütést, felemelő érzés. 

Amit természetesen nem csak a fürdőben élhetünk át. Sárváron ugyanis két olyan hotel is található, ahol saját, télen, nyáron üzemelő szabadtéri medence is várja vendégeket. A Spirit Hotel és Thermal Sárvár is ilyen.

Persze Sárváron nem csak a fürdőzésről szólhat a wellness hétvége. Számos természetközeli kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak itt a wellness-szelők. A fürdőváros közepén egy csendes, nyugodt, igazán különleges arborétum található. De ott van a csónakázó tavak környéke, a Kiránduló erdő és a Rába part is… Ezeken a helyeken rengeteg a nordic walking-ozó, reggeli futó – ősszel is.

Ugyanakkor nem mindenki választ intenzív sportot. Sokan csak kiülnek egy őszi délutánon és élvezik a csendet, a természet megnyugtató hatását. 

Ez is jól hangzik, igaz?

Vagy elektromos kerékpárra pattannak és felfedeznek távolabbi látnivalókat is. Merthogy Sárváron erre is van lehetőség. A Tourinform Irodában legalábbis adott a bérlési lehetőség. Sőt, most már online is foglalhatsz bringát.

Végül, de nem utolsó sorban: Sárváron nem csak a víz és a természet tölti fel a pihenésre vágyókat. A Nádasdy-vár kiállításai, illetve a város terei, az épített örökség mind-mind olyan élményt adnak, amik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Sárvárról teljesen kipihenten térjünk haza.

Hogy tetszik az ötlet? Szívesen jönnél Sárvárra az ősszel (is)? Mi már nagyon várunk.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!