A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatáskínálata az egyik legerősebb érv, azonban nem ez az egyetlen dolog, amiért Sárvár ideális választás az őszi wellness-hez.

Kezdjük például azzal, hogy Sárváron két olyan hotel is van, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a VitalMed szobáiból egy folyosón keresztül akár egy fürdőköntösben is átsétálhatunk a gyógyfürdő medencéihez, a szauna világhoz és a családi részleghez is. És ez utóbbival függ össze a következő érv is. A sárvári fürdőben minden korosztály jól érzi magát. Aki gyógyulna, a forró gyógyvizet kedveli, annak ott a gyógyfürdő rész, aki gyerekekkel érkezi, azoknak ott a családi részleg. De ne feldedjük a télen, nyáron üzemelő kinti medencéket se. Kellemesen meleg termálvízben üldögélve élvezni az őszi napsütést, felemelő érzés. 

Amit természetesen nem csak a fürdőben élhetünk át. Sárváron ugyanis két olyan hotel is található, ahol saját, télen, nyáron üzemelő szabadtéri medence is várja vendégeket. A Spirit Hotel és Thermal Sárvár is ilyen.

Persze Sárváron nem csak a fürdőzésről szólhat a wellness hétvége. Számos természetközeli kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak itt a wellness-szelők. A fürdőváros közepén egy csendes, nyugodt, igazán különleges arborétum található. De ott van a csónakázó tavak környéke, a Kiránduló erdő és a Rába part is… Ezeken a helyeken rengeteg a nordic walking-ozó, reggeli futó – ősszel is.

Ugyanakkor nem mindenki választ intenzív sportot. Sokan csak kiülnek egy őszi délutánon és élvezik a csendet, a természet megnyugtató hatását. 

Ez is jól hangzik, igaz?

Vagy elektromos kerékpárra pattannak és felfedeznek távolabbi látnivalókat is. Merthogy Sárváron erre is van lehetőség. A Tourinform Irodában legalábbis adott a bérlési lehetőség. Sőt, most már online is foglalhatsz bringát.

Végül, de nem utolsó sorban: Sárváron nem csak a víz és a természet tölti fel a pihenésre vágyókat. A Nádasdy-vár kiállításai, illetve a város terei, az épített örökség mind-mind olyan élményt adnak, amik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy Sárvárról teljesen kipihenten térjünk haza.

Hogy tetszik az ötlet? Szívesen jönnél Sárvárra az ősszel (is)? Mi már nagyon várunk.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!