Vidéki szállodákba mennek a hazai utazók az ünnepek alatt. Már akik útra kelnek ilyenkor. Különösen a wellness hotelek a népszerűek karácsony és szilveszter között. A családosok körében az élményfürdős településen lévő szállodák is meglehetősen kedveltek. Mondjuk nem véletlen, hiszen egy ilyen helyen mindenki ki tud kapcsolódni. A szülők és a gyerekek is jól érzik magukat. Mutatjuk, miért.

A sárvári fürdő családi fürdőszárnyában például hullámmedence, bébimedence, jacuzzi és csúszdák is várják a fürdőzőket. Van itt külön családi csúszda, de a nagyobbaknak való komolyabb csúszdák is megtalálhatók a fürdő ezen részlegén. Szóval az idősebb gyerekek sem unatkoznak.

_KCS0472

Nem hiányzik innen a játszóház, az úszómedence és a pihenőtér se. A pezsgőmedencéből pedig nagyon jól belátni a fürdő kicsiknek kialakított részét, így lazítás közben is szemmel tudjuk tartani a gyerekeket. És még egy fontos dolog. Az itteni vizet klórmentes technológiával tisztítják, aminek eredményeként baktérium- és vegyszermentes kristálytiszta vízben fürdőzhetünk. És nem kell tartanunk attól sem, hogy a víz irritálja az érzékeny bőrűeket.

Perszer a felsorolt lehetőségek mellett sok más is várja a Sárvárra érkező fürdőzőket. Ezekről itt is olvashatsz. Viszont ha kíváncsi vagy arra, mennyibe kerülnek a belépők a sárvári fürdőbe, klikk ide.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük