Egy utolsó csobbanás a nyárra? Szuper felkészülés lehet az őszi napokra, ha strandolunk még egy jót így a nyár végén. Úgy tűnik, az időjárás ezt lehetővé is teszi. Szombaton és vasárnap is 30-31 fokos hőmérsékletre lehet számítani. De az előrejelzés szerint az igazi hőérzet ennél is melegebb lesz, 33 fok. Valószínűleg azért, mert egy felhő se takarja majd el a napot. Erre szokták mondani, hogy csak víz mellett lehet kibírni. Hát valami ilyesmire lehet számítani a hétvégén.

És mi az, amit érdemes még kipróbálni az utolsó nyári hétvégén? Ha jártál már Sárváron, tudod, hogy hányféle csúszda található a strand részen. És azt is tudod, hogy ezekért bizony érdemes ellátogatni ide. Ha még nem jártál volna a strandon, mutatunk egy képet. Ez sokat elárul arról, milyen itt csobbanni. De, ha ennél is többre lennél kíváncsi, egy korábbi bejegyzésünkben felsoroljuk, hány csúszda vár Sárváron. Itt pedig azt mutatjuk meg, hogy mások mennyire élvezik az itteni strandolást. Korábbi Instagram fotókból válogattunk ki néhányat.

kulteri_medence

Ha gondolod, online is körbejárhatod a fürdőt

Nem mellékesen azért azt is megjegyeznénk, hogy a fürdő kinti részén találsz strandmedencét, fejesugró öblöt, hullámmedencét, gyermek kalandmedencét, gyermek élménymedencét és még bébi pancsolót is. De a retro gyógyvizes medence egy része is a szabadban található.

És még egy praktikus információ. Ha strandolnál még egy jót a nyáron Sárváron és az árakra kíváncsi vagy, ide klikkelj, és mutatjuk az információkat a megközelítésről és a parkolásról is. Ha netalántán kicsit sokan lennének, itt találsz helyet.

Jó strandolást kívánunk a nyár utolsó hétvégéjére!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük