Megmutatjuk, mi milyen programokon vennénk részt, ha a turistaként jönnénk Sárvárra. Mondjuk egy három napos wellness hétvégére.

A megérkezés napján – miután elfoglaltuk a szállodai szobánkat – egyből a fürdőben folytatnánk a napot. Három nap nem hosszú idő, ezért célszerű kihasználni minden pillanatot. Érdemes tudni, hogy ha délután négy után érkezünk a sárvári fürdőbe, olcsóbb jegyet válthatunk. Így a távolról, későn megérkezőknek is érdemes még egyet lazítani, és kipihenni az utazás fáradalmait.

Estére valószínűleg már jó éhesek leszünk. Ha késő estig maradnánk, akkor együnk egy jót a fürdő területén. Azután pedig jöhet még egy levezető fürdőzés a kinti, gőzölgő gyógyvízben.

Éjszaka feltehetően jól alszunk, erről az alapozó wellness, a fürdőt felfedező lazítás és a stresszűző termálvíz minden bizonnyal gondoskodik.

Másnap a kiadós reggeli után szabadtéri programot választanánk. Bejárnánk a sárvári arborétumot, kicsit mozognánk. Majd a Sihu-val körbejárnánk a várost, és megnéznénk a Nádasdy-múzeum egyedülálló huszárgyűjteményét is. Majd a kiadós délelőtti program után irány a fürdő. Szauna, masszázs és egy kis élményfürdős csúszdázás is jöhetne. És egy mindent átmozgató úszást is megejtenénk a fürdő kifejezetten sportolásra alkalmas medencéjében – a teljes napunkon kicsit aktívabban wellnesselnénk. De azért a pihenőtérben is olvasgatnánk, sziesztáznánk. Közben valami laza ebédet is magunkhoz vennénk. Egészen este 6-7 óráig mindenképpen wellnessel töltenénk a napot. Utána vissza a szállodába, és egy átöltözés után irány egy jó sárvári étterem! Választási lehetőség van. Hagyományos és modern konyhát képviselőt is találsz a fürdővárosban – a részletek itt.

Levezetésnek egy esti sétát ajánlunk. Mondjuk a nemrég felújított, este is igazán szép Posta téren. És a várat is érdemes megnézni kivilágítva is.

Sárvári vár

Másnap, a harmadik napunkon a reggeli után ismét egy kis mozgásra indulnánk. Vagy kerékpárt kölcsönöznénk – ha az időjárás is engedi. Vagy csak szimplán elsétálnánk a csónakázó tóhoz, és itt tennénk egy nagy kört a napi wellness előtt.

Ha november előtt érkezünk Sárvárra, a helyi kalandparkban próbára tehetjük a bátorságunkat. A pontos nyitva tartás itt.

Szóval a délelőtti “zöld” program után egy laza ebédet ennénk, mondjuk valamelyik sárvári étteremben, vendéglátóhelyen. Majd kijelentkeznénk a szállodából és ezután mennénk megint fürdőzni. Itt egészen estig lazítanánk, amíg nem kell hazaindulnunk.

Kedvet kaptál? A sárvári szállások itt, a helyi programlehetőségek pedig itt.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük