Aki Sárvárra jön pihenni, nagy valószínűséggel ellátogat a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe. A wellness azonban nem csak a fürdőzésről szól. Legalábbis Sárváron a vizes élményeken túl számos más kikapcsolódási lehetőség vár. Ilyenkor ősszel is… Hogy mik?

Ott van például a Nádasdy-vár, illetve az épületben működő Nádasdy Ferenc Múzeum. Amit egyébként egy gyönyörű, ősszel különösen szép park vesz körül. Ahonnan akár egy neked szimpatikus, online vezetett tematikus városnéző túrára indulhatsz. De veheted az irányt az arborétum felé is. Már amennyiben nyitott vagy a természetközeli relax programokra. Illetve akkor, ha nem zárkózol el egy kis aktív mozgás elől. Az arborétum ugyanis kiváló helyszín nordic walking-ozáshoz és kocogáshoz egyaránt. És ezzel még mindig nincs vége a sárvári természetközeli, relax-helyek sorának. Hiszen a fürdőtől nem messze ott vannak városi tavak, amik környezetében megintcsak adott a lehetőség sportolásra, de egy szimpla tóparti őszi séta is sokat hozzá tud tenni a pihenéshez. 

Ahogy egy kalandparki bátorságpróba is. Ha Sárváron jársz – főleg, ha gyerekekkel érkezel – ide el kell látogatnod. Igaz, ősszel már nincs minden nap nyitva a park. De iskolai szünetekben, hétvégéken azért ebben az évszakban is adott a lehetőség a “kalandozásra”.

És ha már kalandozás. Talán az is egy kis extra élménnyel ér fel, ha elektromos kerékpárra pattansz, és azzal járod be a várost. Így eltölteni pár órát az őszi napsütésben remek dolog. Főleg, ha a kerekezés közben útba ejtesz mondjuk egy olyan beülős helyet, ahol egy ebédet vagy egy kávét is elfogaszthatsz.

Tedd meg! Ősszel se mondj le az extra élményekről. Ha Sárváron jársz, ne csak fürdőzz, fedezd fel a város többi attrakcióit is.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük