Alig pár nap, és itt egy újabb hosszú hétvége. Ráadásul most húsvét lesz, ami azt is jelenti, hogy egy szimpla hétvégénél sokkal több programra számíthatunk. Sárváron mindenképpen. A húsvéti hosszú hétvégén nyit ugyanis a Sárvári Kalandpark. Egészen pontosan március 29-én. De természetesen 1-jén és 2-án is nyitva lesznek. Mindhárom napon délelőtt 10 órától este 6 óráig. Persze nem ez az egyetlen sárvári kikapcsolódási lehetőség a húsvéti hosszú hétvégén. Egyebek mellett a Nádasdy Ferenc Múzeumban is készülnek programokkal.

Ahogy a sarvarvar.hu-n írják: április 1-jén reggel 9 órától tavaszkoszorú készítés lesz, 10-től hagyományőrző játszóház várja a gyermekeket, ahol a Sárvári Bandérium tagjaival is lehet találkozni. Április 2-án tojásfestő kézműves foglalkozással indul a nap – reggel 9 órától. Tíztől pedig a Sárvári Néptánckör Egyesület tagjainak a közreműködésével kezdődik a húsvéti locsolkodás. A belépőjegy egységesen 500 forint.

De ne felejtsd el azt se, hogy húsvétkor a sárvári arborétum is nyitva lesz, és a fürdőben is készülnek a hosszú hétvégére. Ez utóbbi aktuális programjait itt találod.

Ugyanakkor érdemes ránézni a Vadkert Major kínálatára is. Itt lovi ovi várja a kicsiket, lesz például lovaskocsikázás. Plusz található itt egy állatsimogató is, ami ugyan egész évben látogatható, de húsvétkor az átlagnál többen érkeznek. A Vadkert programjairól részletek itt.

Ha több napra érkeznél Sárvárra és még nem foglaltál szállást, egy-két tippet tudunk mutatni. De érdemes sietned a foglalással, ugyanis gyorsan fogynak a szabad szobák.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük