Azt néztétek már, hogy a sárvári Nádasdy Történelmi Fesztiválon milyen programok és koncertek várnak Titeket? Mi megnéztük: lesz például Péterfy Bori-koncert, de fellép a Sugarloaf és Palya Bea is. És ez még nem minden.

A fesztivál egyébként július 15-16-17-én lesz. Az említett koncerteken felül rengeteg más programot is szerveznek. Idén is megrendezik például az Országos Nádasdy Ételmustrát. Aminek a fő alapanyaga ezúttal a gomba lesz. Az ételmustra egyébként egy főzőverseny, ahol családok, baráti társaságok adják össze a tudásukat, és így, együtt főznek valami finomat, amit a szakértő zsűri értékel. Erről részletek itt.

Nádasdy Fesztivál Programok

A jó ételekhez pedig jó bor is jár, ezért idén is lesz borbazár, továbbá a Nádasdy Fesztivál Borát is megválasztják. Erre június 4-én kerül sor. Szóval a fesztiválon már ebből is lehet kóstolni. Az eseményen lesz még fesztiváltábor is, ami a kicsiknek nagyon jó program lehet. Az itteni leírás alapján csak ajánlani tudjuk. Ahogy a felsorolt előadók mellett a sok más fellépőt is. A teljes lista a Sarvarikum oldalán. 

Történelmi fesztivál lévén a jelmezes felvonulások és a harci jelenetek sem maradhatnak el. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva idén is nagyon látványos programra számítunk.

Még egyszer tehát: a Sárvári Történelmi Fesztivál július 15-étől 17-éig tart a Nádasdy-vár parkjában. Gyertek el Ti is! Ha szállást keresnétek, a kínálatot itt találjátok.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük