Kíváncsi vagy arra, hogy milyen szállodai szobában lazíthatnak azok, akik a két ünnep között Sárváron wellnesselnek? Mutatjuk. Öt népszerű helyi hotel galériájából szemezgettünk.

Ez lenne a Park Inn egyik szobája. Ha ebben a szállodában töltesz el pár napot – mondjuk a téli szünetben -, egy folyosón keresztül bármikor átsétálhatsz a sárvári fürdő wellness részlegébe és szaunavilágába is. Sőt, a gyerekek minden délután Park Inn finomságokat is kapnak. A teljes csomagajánlat itt

030

A Hotel Bassiana szobája ilyen szuper. Az itt lazítóknak pedig szintén nem kell messzire menniük a wellnessért. A szálloda ugyanis saját spa részleggel rendelkezik. Jacuzzi, szauna helyben van. De egyes téli csomaghoz még fürdőbelépő is jár.

er_classic_1

A Spirit Hotelben pedig ilyen prémium szobák várnak. Ami már önmagában nagyon hívogató. De a korlátlan wellness és a szaunázási lehetőség az „Oázis“ wellness- és fürdőrészlegben, valamint az átlagon felüli büféreggeli és vacsora az elegáns „Onyx” étteremben végképp vonzóvá teszi az ajánlatot.

13_maxi

A Danubius Hotel szobája így néz ki. Ha szerencséd van, és arborétumra néz az ablakod, a téli növényvilág látványa biztosan tégedet is lenyűgöz. De ha a szobából mégsem tudnál ebben gyönyörködni, tedd meg a szálloda kinti termálvizes medencéjében üldögélve. A korlátlan wellness ugyanis itt is adott.

106_maxi

De a wellness a Vadkert Majorban sem marad el. A szaunaház használata ugyanis a legtöbb téli csomagban alap. Ahogy a fürdőbelépő is. De a Vadkert ajánlatában nem csak ez a vonzó. A természetközeli környezet szintén népszerűvé teszi a hotelt. Ahol egyébként ilyen szobákban lehet megszállni.

Szállás Sárvár - Vadker Major

Ha az ünnepek között Te is kikapcsolódnál kicsit, és eljönnél Sárvárra, mutatunk Neked pár remek ajánlatot. Ehhez klikkelj ide!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük