Ha nem vinnéd magaddal a bringádat a nyaralásra, Sárváron akkor se kell lemondanod a kerekezésről. Akár rövidebb városnéző biciklizés van tervben, akár egy nagyobb túrát tennél, adott a lehetőség a kölcsönzésre. Ráadásul nem csak hagyományos biciklik foglalhatók a fürdővárosban, hanem elektromos bicajok is.

Így akár azok is bejárhatják két keréken a várost, akik mondjuk ízületi panaszokkal küzdenek és regenerálódás miatt jöttek a gyógyfürdős településre kikapcsolódni. A biciklik egyébként a nemrég megújult Sárvári Tourinform irodában kölcsönözhetők, ahol természetesen kerékpáros térkép is kérhető. Olyan, könnyen zsebre tehető “kalauz”, amin a legújabb kerékpáros útvonalak is megtalálhatók. Úgy mint a Gyógyvarázs Kerékpárút, ami a fürdőváros zöld szívében kanyarok. Egészen pontosan a csónakázó tavak mentén. Vagyis ha egy kis zöldben való tekerésre vágynátok, erre feltétlenül el kell kirándulnotok.

Az út a Tourinform Irodától nézve nem hosszú, de gyalog nem biztos, hogy mindenki szívesen megtenné. Kerékpárral viszont már más a helyzet. Bringára, elektromos bicajra pattanva pár perc alatt már a tavaknál találhatjuk magunkat. Ahol természetesen nem csak a természet csendje és nyugalma várja a kerékpározókat. A helyszínhez közel ugyanis található egy állatsimogató, itt van továbbá a Sárvári Kalandpark és egy kis kitérővel a Rába folyóhoz is eljuthatunk innen. Arról nem is beszélve, hogy az új túraút összekapcsolható a fürdőváros többi kerékpáros útvonalával is. Szóval ha a Gyógyvarázs Kerékpárút érintésével egy kiadósabb bringás városnézésre indulnátok, annak sincs semmi akadálya. 

Ha kedvet kaptál, biciklit akár otthonról is foglalhatsz. A Sárvár.hu új fejlesztése arra is lehetőséget teremt, hogy pár kattintással fixáld, mikor és milyen biciklit kölcsönöznétek. Ha így teszel, nincs várakozási idő a Tourinform Irodában, az itt dolgozók az érkezésetekre fel is készítik a bringákat. Gyakorlatilag csak a nyeregbe kell pattannatok, és indulhat is a túra.

Szóval ha sárvári nyaralás, akkor bringás időtöltés… A fürdőzés mellett szakítsatok időt a kerekezésre is!


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük