Egy wellness hétvégének nem feltétlenül csak a wellnessről kell szólnia. Szerintünk simán belefér egy kis aktív mozgás is. Azt gondoljuk, hogy egy túra Sárváron a Tourinform irodában bérelhető új elektromos kerékpárokkal kifejezetten jó program lehet a kellemes őszi időben. Arról, hogy milyen útvonalakon érdemes elindulni, már korábban írtunk. Az árakkal viszont akkor nem foglalkoztunk. Most megtesszük.

Jelképes összegekről van szó. A bérleti díj egy órára mindössze 600 forintba kerül. Két órára 1200 forint. Viszont fél napra már 1800 forinttól kikölcsönözhetjük az e-bike-okat. Az egész napos díj pedig csupán 2 ezer 400 forint. Kölcsönzésre reggel kilenc órától délután fél négyig van lehetőség a Tourinform irodában.

Mi azt javasoljuk, ha teheted, már délelőtt bérelj nálunk. Egyrészt mert így biztosan tudsz választani az elektromos bringák közül, másrészt így garantáltan lesz időd bejárni a környéket. Ezekkel a biciklikkel ugyanis egy töltéssel akár 70 kilométer is megtehető. Szóval akár a Jeli arborétumig vagy a Ság hegyre is elkerekezhetsz.

Jó az elektromos bringa, de a hagyományos se rossz

Főleg, ha csak Sárvárt járnád be. Ha így tennél, normál biciklit is kölcsönözhetsz a Tourinform irodában. Természetesen olcsóbban, mint az elektromos kerékpárokat. Ezeket egy órára 300 forintért viheted el, két óra 600 forintba kerül. A fél napos kerekezés 900, az egész napos biciklizés díja pedig 1200 forint.

Szerintünk meglehetősen jelképesek az összegek, úgyhogy bringára fel! A wellness hétvége alatt is járjátok be Sárvárt és a környéket!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!