Az az idő már elmúlt, hogy a nyaralás alatt garantált a jó idő. Sajnos, ahogy áprilisban esik a hó, úgy az is előfordulhat, hogy nyáron hosszú időn át pulóveres az idő. Persze az ellenkezője is lehet… Egy biztos, hogy nincs biztos. Vagyis jobb inkább olyan szállást választani, ahol nem vagyunk kiszolgáltatva az időjárásnak.

Nyilván jó természetes vizekben csobbanni, de kérdés, hogy megéri-e kockáztatni. Sokkal nyugodtabbak lehetünk, ha olyan helyen foglalunk nyaralást, ahol a kánikulában ott a strand, rendelkezésre állnak a szabadtéri vizes csúszdák, a kültéri gyógymedencék. Változékony időben pedig egy belső egység vár, egy olyan élményfürdő, ahol esős napokon sem unatkozunk. 

Ki akarná, hogy egy szerencsétlen választás miatt több százezer forint menjen el a semmibe…? Sőt, a bezártsággal töltött vakáció sajnos még a családi hangulatnak sem mindig tesz jót. Ha pedig innen nézzük, még sokkal rosszabbat is teszünk egy elhibázott vakációval, mintha otthon maradtunk volna.

Mi azt mondjuk, jobb biztosra menni, és mondjuk Sárvárt választani a nyárra. Itt adott a strandolás lehetősége, és a fedett fürdő is rengeteg élményt nyújt. Nem mellesleg a vizes élményeken kívül más típusú programok is várnak a fürdővárosban. Aktív, gasztro, történelmi és “okos” kikapcsolódásra is kínálkozik lehetőség.

Ha szeretnénk, bérelhetünk elektromos bringákat, mehetünk kalandparkba, múzeumba, jógázhatunk az arborétumban, szervezhetünk romantikus programot a csónakázó tóhoz, felfedezhetjük a várost okostelefonos app-okkal, nem mellesleg igencsak modern éttermekben gyűjthetünk gasztro élményeket.

Szóval Sárvár egy biztos választás a vakációra. A kínálkozó élmények és az időjárással kapcsolatos bizonytalanság tekintetében is… Természetesen a családosoknak, pároknak és a luxus kikapcsolódásra vágyóknak is.

Amennyiben többet tudnál meg Sárvárról, irány a Sárvár.hu! Ha pedig kérdésed lenne, tedd fel azokat a Tourinform Iroda elérhetőségein!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük