Két fesztivál is lesz Sárváron július elején: a Sárvári Sörexpressz és a Nádasdy Történelmi Fesztivál. Mindkettőn nagy szerepet kapnak a színpadi produkciók, rengeteg ismert zenekar lép fel. És természetesen a gasztronómia is meghatározó része lesz a programoknak.

Az előbbi esemény, a Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál július 7-étől 9-éig tart. Ami egyébként már a 18. a sorban. Az ingyenes rendezvényen lesz fúvószenekari verseny, fúvós felvonulás és kézműves vásár is. A fellépő előadók pedig Nagy Feró és a Beatrice, Kasza Tibi, a Bikini és az Irigy Hónaljmirigy, de lesz Fáraó buli is, valamint Dj Dominique is zenél – többek között. Minden részlet a sarvarfuvos.com oldalon.

A Nádasdy Történelmi Fesztivál július 14-én, pénteken kezdődik, és egészen július 16-áig tart. A három napos esemény minden programját nehéz lenne felsorolni, ugyanis rengeteg zenekar lép fel. Például a Balkan Fanatik, Takács Eszter és Zenekara, az Ocho Macho, a Soulwave, a Folk on 45, a Cimbaliband, Újvári Timi és a Hot stuff. De ezek csak a zenei fellépők (egy része), a szokásoknak megfelelően lesz ugyanis fáklyás felvonulás, ostromjáték és Országos Nádasdy Ételmustra is. Ez a Nádasdy Fesztivál kísérő rendezvénye, ahol a szabad tűzön készült ételek gasztronómiáját kívánják bemutatni. Ez egyébként egy verseny is, ahova amatőr csapatok jelentkezését várják. Úgyhogy hajrá! Az idén a fókusz a magyar halakon lesz, de minden részlet és nevezési lehetőség itt.

A Nádasdy Fesztivál részletes programja pedig itt.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük