Ilyenkor ősszel már igazán jól esik a gőzölgő vizű, félfedett medencékben lazítani. Sárváron akár nulla fok körüli hőmérsékletben is fürdőzhetsz a szabadban. De nem csak erre lesz alkalmas az ősz hátralévő része… Megnéztük milyen időjárás várható október végén, november elején.

Különös hangulata van annak, amikor a gőzölgő termálfürdőben ellazulva töltődünk fel. Nem számít, hogy odakint hány fok van, mi nem fázunk, mert a gyógyító víz a hőmérsékleténél fogva melegít minket. Ez jó érzés. Nemde?

Amúgy megnéztük, milyen lesz október és november időjárása. Úgy tűnik, nem kell még egyhamar igazi fagytól tartanunk. A legalacsonyabb éjjeli hőmérséklet nulla fok körül alakul. Legalábbis az Accuweather.com szerint. Ez is csak novemberben várható. Így bátran ajánljuk a szabadtéri termálvizes fürdőzést.

Nem kell félnünk attól, hogy megfázunk. A sárvári fürdőben ugyanis a kinti gyógymedence vize 36 fokos. Amit egyébként úgy közelíthetünk meg, hogy ki sem kell mennünk a hidegbe. A belső térből, a vízben átúszhatunk, illetve átsétálhatunk.

Az itteni gyógyvíz egyébként amellett, hogy hőmérsékleténél fogva ellazít, mást is tesz. Gyógyít, méghozzá jó pár egészségügyi panaszt. Egyebek mellett a gerinc és az ízületi betegségeket, a lágyrészi reumatizmust, a izomzúzódásokat, az ízületi rándulásokat. Alkalmas továbbá a változókori tünetcsoport kezelésére, a krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek, a meddőség egyes fajtáinak kezelésére, illetve a krónikus légzőszervi panaszok enyhítésére is. A felsorolás nem teljes, tudj meg még többet itt.

Szóval az időjárás úgy tűnik, alkalmas lesz még szabadtéri programokra és termálvizes kinti fürdőzésre is. Úgyhogy legyen a terv aktív pihenés vagy pihentető wellness, Sárvár jó választás lehet – szerintünk.

Nézd meg például, milyen aktív kikapcsolódási lehetőségek várnak.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük