Két fesztivál is lesz júliusban Sárváron. A Sörexpresszt július 7-én, a Nádasdy Történelmi Fesztivált pedig július 14-én tartják. Mindkettőn nagy szerepet kap a zene és a gasztronómia. Mutatjuk a részleteket.

A Sárvári Sörexpressz és Fúvószenei Várfesztivál július 7-én kezdődik és egészen július 9-éig tart. Az ingyenes eseményen fellép egyebek mellett Nagy Feró és a Beatrice, Kasza Tibi, a Bikini és az Irigy Hónaljmirigy. Ugyanakkor lesz Fáraó buli is, valamint Dj Dominique is zenél. Nem mellesleg tartanak fúvószenekari versenyt, fúvós felvonulást. Természetesen szerveznek sörivó játékokat és ingyenes sörkóstolásra is lehetőség nyílik. Vasárnap például Happy Hour is lesz, egyet fizet kettőt kap sörakcióval várják a vendégeket Sárváron. A program szerint tehát mindhárom nap könnyedén megalapozhatjuk a hangulatot az esti koncertekre. Nézd meg a részleteket itt!

A Nádasdy Történelmi Fesztivál július 14-én, pénteken kezdődik, és egészen július 16-áig tart. A három napos eseményen szintén rengeteg zenés program lesz: fellép például a Balkan Fanatik, Takács Eszter és Zenekara, az Ocho Macho, a Soulwave, a Folk on 45, a Cimbaliband, Újvári Timi és a Hot stuff – csak, hogy pár nevet említsünk. De nem maradhat el a szokásos fáklyás felvonulás, az ostromjáték és az Országos Nádasdy Ételmustra sem. Ez – ahogy már korábban is írtuk – a Nádasdy Fesztivál kísérő rendezvénye, ahol a szabad tűzön készült ételek gasztronómiáját kívánják bemutatni. Ez egyébként egy verseny is, amin amatőr csapatok is indulnak. Ezúttal a fókusz a magyar halakon lesz. Szóval, ha eljössz, remek halas ételeket kóstolhatsz. De nézz rá a a Nádasdy Fesztivál részletes programjára itt.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük