Miért ne kezdenénk a tavaszi fogyókúrát egy wellness hétvége alatt? Mutatjuk, hogy mire figyelj, ha így tennél.

A jó eredmények eléréséhez mindenek előtt következetesség kell. Ami annyit jelent, hogy nap, mint nap ugyanazokat a dolgokat kell tennünk. Vagyis egy “fogyózós rutint” kell tervezni. Csak arra figyelj, hogy apó dolgokkal kezdj! Például alakítsd át a a napi 3 nagy étkezést úgy, hogy az ételek 40 százaléka szénhidrát, 30 százaléka fehérje, 30 százaléka pedig zsír/rost legyen. Lényeges továbbá, hogy elegendő rostot egyél, ez segít súlyt veszíteni. Hiszen a rostok csökkentik a zsírt a testedben, és segítenek minimalizálni a kortizolt (stressz hormon). Aludjunk ugyanakkor napi 8 órát. Amikor pihensz, regenerálódik a tested.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás és az egészség kéz a kézben járnak. A 8 órás alvással elegendő időt adsz a testednek a javításokra. Plusz az elegendő alvással a tested több kalóriát éget el.

Mozogj! Igaz, hogy a súly megtartása és a fogyás csak 30 százalékban köszönhető a mozgásnak (70 százalékban a megfelelő táplálkozáson múlik). Ennek ellenére nem lehet kiiktatni a mindennapokból. A hatékony, rendszeres edzés ugyanis stimulálja a testedet, hogy jobban égesse a zsírt. A gyakori testmozgás, kombinálva a helyes táplálkozással és a megfelelő alvással, hosszútávon kimagasló eredményt hozhat.

Kezdd el ezt a rutint egy wellness hétvégén beépíteni a mindennapokba! Nyugodt közegben könnyebb ezt is elkezdeni. Ráadásul ha ügyes vagy, már pár nap után érezheted az eredményét. Fittebb és kipihentebb leszel, így otthon is meglesz a motiváció, hogy miért érdemes változtatni a mindennapokon.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük