Nem tudjuk, ki hogyan van vele, de nekünk már egy kicsit elég az esős napokból. Sokkal jobban örülnénk, ha a csapadék inkább hó formájában esne. A szabadtéri fürdőzés úgy legalábbis jóval hangulatosabb lenne. Igaz, attól még, hogy esik az eső, a wellness-ről nem kell lemondani. Hiszen Sárváron a fürdő fedett egységeiben is rengeteg élmény várja a vendégeket. Ettől függetlenül a hó nem lenne rossz.

A sárvári Ensana hotel kinti medencéiben például különösen hangulatos hóesésben fürdőzni. Az arborétum óriási fái által körülölelt külső termálvizes egység rendkívül hangulatos, amikor minden fehérbe borul. De ugyanez elmondható a Spirit hotel külső egységéről is. A luxusszálloda ugyanis a csónakázó tó szomszédságában, egy zöld övezetben található, ahol megintcsak igazán remek élmény a havas tájat csodálni.

De ha már természetközeli varázslatos környezet: a Vadkert Major behavazott környezete is csodálatos. A lófuttató rét látványa igazán megnyugtató. Főleg, ha mindezt a szállás szaunaházából csodáljuk.

No, de vajon lesz-e hó az idén? Átélhetünk-e hasonló élményeket, ha a téli wellness-t Sárvárra foglaljuk? A válasz igen. Viszont sajnos úgy tűnik, hogy nem a karácsonyi időszakban. Hószállingózás persze lehet, de az előrejelzés szerint jelentős hótakaró csak januárban várható. Az Accuweather szerint a hónap közepétől lesz jelentősebb havazás. 

Szóval a hó nem marad el, csak csúszik kicsit. Bár mindezekhez azt is hozzá kell tenni, hogy ez egy hosszútávú előrejelzés, így könnyen lehet benne változás. Úgyhogy azért van még arra is némi remény, hogy karácsony környékén, a téli szünetben is esni fog egy kis hó. Így legyen. 

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük