A kerékpározás a nyaralás egyik remek kiegészítő programja. Nyeregbe pattanva akár a várost is bejárhatjuk, de komolyabb túrákat is szervezhetünk. Ráadásul Sárváron erre még akkor is van alkalmunk, ha a saját biciklinket otthon hagytuk. A fürdővárosban ugyanis adott a lehetőség a kerékpárbérlésre. De mennyibe kerül mindez? 

A TOP-1.2.1-15-VS1-2019-00008 azonosítószámú projektből beszerzett kerékpárok INGYEN kölcsönözhetőek.

Egyébként a hagyományos kerékpár bérlésének díja egy órára 1200 forint. Viszont ha a klasszik bicaj helyett inkább az elektromos verziót választanánk, már 2 ezer 400 forintot kell fizetnünk egy órára. Természetesen hosszabb bérlési idő esetén mindkét kategóriában jár a kedvezmény. A sima kerékpároknál a 4 órás bérlés 2 ezer 700 forint, az E-bike-oknál 4 ezer 800 forint. Amennyiben reggel 8 órától délután fél 4-ig kerekeznénk, 4 ezer 200 forintot kell fizetnünk a hagyományos biciklik bérléséért. Míg az elektromos rásegítéssel rendelkező bicajok esetén a díj 7 ezer 500 forint.

Ha egész napra, azaz 24 órára kölcsönözzük a biciklit, a sima bringa bérlési díja 5 ezer 400 forint, az E-bike-oké 9 ezer 900 forint.

Szóval legyen szó komolyabb túráról vagy csak egy kis bringás városnézésről, gyógyfürdőzés előtti aktivitásról, adott a lehetőség a bérlésre.

És, hogy hol tudunk kölcsönözni?

Sárvár nemrég megújult Tourinform Irodájában, aminek a címe: Sárvár, Várkerület 33/c.

Végül egy tipp, hogy merre vedd az irányt, ha Sárváron kerekeznél

A nemrég elkészült Gyógyvarázs kerékpárút remek választás. Már amennyiben oda vagy a zöld környezetért. Az új bringaút ugyanis a sárvári csónakázó tavak mentén vezet. Mondhati kizárólag zöld környezetben. Szerintünk érdemes erre (is) tekerni.

De természetesen városnéző bringázásra is biztatunk. Miért ne ismernéd meg Sárvárt két keréken? Ha kedvet kaptál, térképet itt találsz az útvonalakról. Online kerékpár foglalás pedig itt.


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük