Sok helyen olvashatjuk, hogy télen milyen jó a wellness. Ami így is van… Csak arról nem ír senki, hogy mindez mennyibe kerül mondjuk egy családnak. Mi most megtesszük.

A sárvári árakat néztük meg. Itt egy felnőttnek szóló fürdőbelépő 3 ezer 900 forintba kerül. Vagyis ha a párunkkal megyünk wellnesselni, 7 ezer 800 forintot kell a belépésért fizetni. Viszont ha gyerekekkel csobbannánk a télen, akkor már ne a felnőtt napi jegyárakat vegyük alapul. A családi jegyek ugyanis sokkal kedvezőbbek. Két felnőtt egy gyermek esetén 8 ezer 500 forintot kell fizetnünk. Vagyis egy jegy 2 ezer 500 forintra jön ki. Ha pedig két gyermekkel indulnánk Sárvárra fürdőzni, a családi jegy 8 ezer 900 forint. Azaz egy belépő ára csupán 2 ezer 800 forint. Viszont jó ha tudjuk, hogy 3 éves kor alatt ingyenes a belépő. Ahogy azt is, hogy sok más fürdővel ellentétben Sárváron egyetlen belépővel a gyógyfürdőben és a családi részben is fürdőzhetsz.

Viszont a szaunázásért pluszban kell fizetni. A szaunavilágba szóló napijegy 1800 forintba kerül. De ha délután négy óra után váltasz belépőt, csak 900 forint, ha pedig este hét óra után, 700 forint.

A fürdő egyébként este tíz óráig van nyitva. De az ünnepek alatt ez változhat. A decemberi és a január eleji nyitva tartás itt látható.

Azt pedig, hogy milyen programok lesznek még a fürdőben, ide kattintva nézheted meg. És ne felejts el rápillantani az aktuális szauna szeánszokra sem. Ezért klikk ide.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük