A strandok készen állnak a fürdőzők fogadására, már az idő is kiváló. De vajon te készen állsz a napozásra? Kérdezhetnénk azt is, hogy beszerezted-e már a napvédő krémet és azt is, hogy felkészítetted-e a bőrödet a Nap nyári sugaraira. Előbbire még csak-csak figyelünk, a bőr felkészítését viszont hajlamosak vagyunk elhanyagolni.

Arra azért a legtöbben szánnak időt, hogy a bőrük érzékenységének megfelelően vásároljanak napvédőt. És általában azt is ellenőrizzük, hogy nem járt-e még le az előző évekről maradt krém szavatossága. Azt viszont ritkán tesszük meg, hogy a napozás előtt szaunázunk is pár alkalommal. Pedig ha így teszünk, a verejtékezés hatására leválik az elhalt hámréteg, így simább lesz a bőrünk és sokkal szebben barnul a bőr a napozáskor Persze ehhez szükség van bőrradírozásra is. Vagyis lényeges, hogy szakszerűen távolítsuk el az elszarusodott bőrt. Fontos ugyanakkor, hogy az “új” bőrfelületet ugyanúgy körültekintően védjük a Naptól.

Aki szaunázik, a nyári kánikulát is jobban bírja.

Vagyis, ha strandolni mennénk, előtte szaunázzunk egy-két alkalommal, vegyünk részt tengeri sós felöntésen. Zuhanyzáskor pedig használjunk kíméletes bőrradírt. Így a nyári kánikulára is felkészítjük a szervezetet és a bőrünkkel is jót teszünk. A szaunázás egyéb jótékony hatásairól nem is beszélve.

Ha Sárvárra jössz, a fürdő szaunázási lehetőségeiről itt olvashatsz, az aktuális felöntésekről pedig itt tájékozódhatsz.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük