A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások szigorítása a fürdőket és a szállodákat is érinti. Egészen pontosan lazításra továbbra sincs lehetőség az ágazatban. Mindez azt jelenti, hogy leghamarabb március 22-étől nyithatnak újra a szállodák és a fürdők.

Ez persze csak elmélet, hiszen az újranyitás nem megy egyik pillanatról a másikra. Vagyis ha március végén már lazítanának is a szabályokon, azt követően is hetekbe telhet, mire felkészülnek a nyitásra a fürdők és más turisztikai szolgáltatók. Szóval a legoptimistább helyzetben is csak április elején, közepén tudunk majd wellness-szelni. Ehhez persze mindennek a tervek szerint kell alakulnia. Vagyis a március 6-án bejelentett korlátozásoknak jelentős javulást kell hozniuk a járvány terjedésének megfékezése terén.

Ami jelenleg reális forgatókönyv, hogy leghamarabb májusban kelhetünk újra útra. De sajnos még ez is csak feltevés, szóval biztosra semmit se vehetünk. Persze az optimista hozzáállás fontos. Bízni tehát kell. A szolgáltatók is ezt teszik. És ezért hirdetnek csomagokat már a tavaszra is. Persze természetesen azt is tudják, hogy a bizonytalanságban senki se kockáztat, így többnyire olyan ajánlatokkal készülnek, amik rugalmas lemondási és fizetési feltételekkel rendelkeznek. Erről nemrég itt írtunk.

A lényeg a lényeg: az utazásról, a tervezgetésekről azért ne mondjunk le! Legyünk optimisták és bízzunk abban, hogy még a tavasszal útra kelhetünk. A tervezgetés ugyanis feltölt, segít kitartani a nehéz helyzetben is az, ha várhatunk valamire.

Te is tegyél így! Ha pedig a sárvári lehetőségekre vagy kíváncsi, nézz körbe ezen az oldalon!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük