Rendszerint olyan, ahol a legkisebb gyermekek mellett a nagyobbak és a szülők is kellemesen tudják érezni magukat. Egy családbarát szálloda nem attól lesz jó szálláshely, hogy mindenki kényelmesen elfér egy szobában. Ennél jóval többre van szükség.

Egy családbarát szálloda személyzete felkészül arra, hogy a nagycsaládosok igényeit is kielégítse. A családbarát szállodában gondolnak a gyermekek étkeztetésére is, egyebek mellett kínálnak nekik szóló menüket, például gyermekreggelit. Egy ilyen szálláshelyen természetesen kell, hogy legyen játszószoba is. És manapság az is elvárható, hogy kínálkozzon biztonságos pancsolási lehetőség. A szülők részéről elvárás továbbá, hogy ha a szállodában nincs is, legalább a közeli fürdőben legyen családi wellness lehetőség. Egy családbarát szálloda általában kínál olyan sportolási lehetőségeket, amelynek során az egész család együtt tud kikapcsolódni. De sok helyen szerveznek külön a gyerekeknek szóló programokat, kézművesfoglalkozásokat, vízi játékokat, és van, ahol a kicsiknek mesedélutánt is tartanak. Máshol pedig külön animátor foglalkozik a gyermekekkel, ha netán a szülők kicsit egyedül szeretnének lenni. Egészen pontosan távolabbról szemlélnék, ahogy a kicsik megoldanak egy-egy játékos feladatot. Ami viszont az egyik legfontosabb: a családbarát szállodában rendkívül rugalmas a személyzet. Erre ugyanis sok esetben nagy szükség van.

A családbarát szállodában természetesen a szülők igényeire is figyelnek. Szóval a megszokott wellness programokról nem kell lemondani: különlegeseket enni, aktívan tölteni a nyaralást egy ilyen hotelben is lehet.

Ami még fontos:sok helyen 4 vagy 7 éves kor alatt a gyermekek számára ingyenes a nyaralás. De az ennél idősebbeknél, általában 14-16 éves korig is jóval olcsóbb egy éjszaka, mint a felnőtteknek. Így ha csomagajánlatokat keresel, ezeket mindenképpen nézd meg. Mutatjuk a sárvári szállásokat.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük