A szaunázás önmagában is jó, de igazán extra szauna élményt a szeánszok adnak. Talán ezzel mindenki egyetért… Az, amikor szaunamester vezényli a felöntés folyamatát, egészen más a hatás, mint amikor csak szimplán relaxálunk. Persze ezzel nem azt mondjuk, hogy ne lenne jó egy klasszikus szaunázás. Csupán azt, hogy annak, aki igazán különleges szauna élményre vágyik, feltétlenül ki kell próbálnia a szeánszokat.

Mitől más egy szeánsz, mire számíthat az, aki szervezett szauna programon venne részt? 

Először is a szaunamester személyétől. Ha szeánszon veszünk részt, szakember vezényli a folyamatokat. Ő lesz az, aki megteremti az “izzasztó” hangulatot, ő felel a gőzért, a hőmérsékletért, az illatokért és a különleges aromákért. A szauna mester az, aki a párát szétoszlatja, tereli a forró levegőt. Sokszor show-ba illő módon, a szauna lepedőt akrobatikus mozdulatokkal forgatva teszi mindezt. 

Mindezeken felül navigál a tematikus szeánszok során. Mondja, hogy mit kell tenni az egyes kellékekkel ahhoz, hogy egyedülálló legyen az élmény.

Milyen kellékekre gondolunk?

A tematikus szeánszok általában valamilyen extra kényeztetést is tartalmaznak. Ez lehet bőrfrissítő peeling, lehet csokis vagy szőlőmagolajos bőr kényeztetés, tengeri sós bőrradír, mézes bőrápolás. De sokszor a különleges illatok azok, amik igazán különlegessé teszik a szaunában való lazítást. Van, hogy mentolos illat, gyümölcsös aroma vagy valamilyen nyugtató illóolaj segít abban, hogy a relaxálás átlagon felüli élmény legyen.

És ez csak néhány szeánsz típus. A felöntések tematikájának csak a képzelet szab határt. Mondhatni: ahány szauna szeánsz, annyiféle élmény.

Talán ezért nem lehet soha megunni….

Hogy látod, szívesen részt vennél profi szauna mester által vezényelt szauna élményen? Ha kedvet kaptál, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben minden hétvégén részt vehetsz szervezett szauna szeánsz programon. A szezonban pénteken, szombaton és vasárnap is egyedi szeánszokkal várnak a szauna mesterek.

További részletek itt.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük