Ha igazán extra szauna élményre vágysz, mindenképpen olyan szállodát vagy fürdőt válassz, ahol komplett szaunavilág vár. És ne csak azért, mert a szaunavilágban számos különféle szauna kabin vár. Hanem azért is, mert az ilyen egységekben a szezon beköszöntével rendszeresek a szauna szeánszok. 

Persze azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a szaunavilágban biztosan találsz olyan kabint, ami számodra ideális. Mind a hőfokot tekintve, mind a páratartalmat nézve. Egy szaunavilágban általában található gőzfürdő, infraszauna, finn szauna, bio szauna. Sőt, van ahol még stollen szauna és aromakabin is várja a lazítani vágyókat. És ezek csak a kabinok. Egy szaunavilágban többnyire adott a lehetőség arra, hogy hűtőfürdőt vegyünk, Kneipp-taposóban frissüljünk és pezsgőfürdőben relaxáljunk. De ne feledjük azt se, hogy az ilyen wellness egységekben a pihenőtér is egészen extra. Csend van, kellemes meleg és a pihenőágyak is általában átlag felettiek. És ez még mindig nem minden.

Egyes szaunavilágokban még kandalló is található. A Spirit Hotelben legalábbis még ez is segíti az ellazulást. 

Ami pedig a szeánszokat illet: a szaunázás egyedül is jó, de valójában ez egy közösségi élmény. Ahhoz pedig, hogy ez az élmény átlag feletti legyen, érdemes szaunamester által vezényelt felöntésen részt venni. Ilyenkor ugyanis nem csak izzadunk. Pontosabban nem úgy, ahogy azt egyedül tennénk. A szaunamester ugyanis használ illóolajokat, irányítja a levegő áramlását és különféle témákkal teszi különlegessé azt a bizonyos 15 percet. 

Ugye, hogy jól hangzik? Sárváron szaunavilágban szaunázni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben, a Spirit Hotelben és a Thermál Sárvár szálloda wellnesss részlegében tudsz. 

Ne hagyd ki!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük