Tesla élményautózással, privát pezsgőfürdőzéssel, rózsaillatos, mandulakrémes szaunaszeánsszal és málnás-rózsás panna cotta kóstolással… A sárvári TDM a legkülönlegesebb Valentin-napi ajánlatokat kutatta. 

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint évről évre népszerűbbek a Valentin-napi wellness pihenések. Ami az idei esztendőre különösen igaz, hiszen február 14-e péntekre esik, így a szerelmesek akár egy háromnapos romantikus hétvégét is szervezhetnek maguknak. Amit sokan meg is tettek – a sárvári szakember szerint. A helyi szállásadók ugyanis közel teltházas foglaltságról tájékoztatták a TDM-et.

A hosszú hétvégés Valentin-napra természetesen nem csak a szerelmesek, hanem a szállodák is az átlagnál jobban készülnek. Sárváron számos hotel kínál a szokásosnál is különlegesebb programokat. A Spirit Hotelben sok más mellett lesz Tesla élményvezetés, rózsaillatos és mandulakrémes romantikus szaunaszeánsz. A Vadkert Majorban privát gyertyafényes pezsgőfürdőzés lehetőségét kínálják, a Park Innben pedig különleges édességgel (is) kényeztethetik magukat és egymást a párok. Ugyanakkor a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is készül a szerelmesek napjára: náluk romantikus éjszakai fürdőzés lesz február 14-én, de a szerelmeseknek kiemelten ajánlják a páros aromafürdőzés élményét is – sorolja a sárvári Valentin-napi ajánlatokat Haller Ferenc.

Persze a szállodák nem csak a klasszikus wellness-szel összefüggő romantikát segítik – teszi hozzá a TDM ügyvezetője. A szerelmes csomagok része ugyanis a pezsgő- és csokoládébekészítés a szobába. Illetve majdnem minden ajánlat tartalmaz gyertyafényes vacsorát, illetve több szálloda szervez a szerelmeseknek bor-, csokoládé- vagy koktélkóstolást is.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük