Aki Sárvárra jön nyaralni, rendszerint számításba veszi, hogy itt található az ország egyik legnépszerűbb fürdője. És jól is teszi, ha ezt választja, mert tényleg jó és a strand is egyedülálló. De azzal is érdemes számolni, hogy több olyan szálloda is várja itt a vendéket, ahol bizony saját medence is van. Sőt, közülük több olyan is, ahol termálvíz, gyógyvíz is a felszínre tör.

Nemrég megmutattuk, milyen szuper, wellnessrészleggel rendelkező szállások várják a Sárvárra érkezőket. Most mutatunk három olyan hotelt, ahol saját külső medence is található.

Az egyik a Danubius Health Spa Resort Sárvár, ahol nyitott és fedett termál medence is várja a vendégeket. A lazítás és a feltöltődés itt garantált. A hotel ugyanis egyedülálló környezetben, a sárvári arborétumban található. Aki kipihenné a hétköznapi fáradalmakat, itt a feltételeket megtalálja hozzá. Erről tanúskodik a mellékelt kép is.

552_maxi

A másik sárvári szállás a Hotel Bassiana. Itt belső wellnessrészleg és külső medence is található. A mellékelt képen is látszik, hogy a környezet itt is adott egy remek nyári kikapcslódásra. És akkor sincs gond, ha az idő váratlanul elromlik, hiszen bent pezsgőfürdő, szauna és számos más kényeztető szolgáltatás várja a vendégeket.  

er_medence_1_m_solata_m_solata

A harmadik ilyen hotel a Spirit. A szálloda saját gyógyvízforrással rendelkezik, az Oázis wellness- és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek kényelmét. Ezek közül pedig van, amelyik kint található. És persze exkluzív a környezet, ahogy a képen is látjátok.

299_maxi

Wellness részleggel persze ennél több sárvári szálloda is rendelkezik. Ezért azt javasoljuk, hogy a Sárvár.hu-n nézz rá, milyen hotelek közül választhatsz még, ha ide érkeznél. Minden szállás mellett galériát is találsz. Jó böngészést!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük