Korai lenne már most az őszi wellness csomagokat nézegetni? Nem hinnénk. Főleg, ha nem maradnál le a kedvezményes ajánlatokról. Számos hotelben ugyanis jelentős kedvezmény jár a most foglalóknak. Ha időben fixálod az őszi wellness pihenést, akár 20-30 százalékot is spórolhatsz.

A Thermal Sárvár “Végre Wellness” elnevezésű csomagjában például 20 százalék kedvezményt adnak a most foglalóknak. Korlátlan wellness, természetközeli környezet, gőzölgő gyógyvíz…. Kedvet kaptál? Foglalj most!

Vagy nézz rá más ajánlatokra is!

Mondjuk a Harmónia Hotel őszi csomagjára, ami most akár 33 százalékkal olcsóbban foglalható. És ha az extra kedvezmény nem lenne elég… Érdemes tudnod, hogy a szálloda mindössze 30 lépésre található a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő bejáratától. Ami azért elég kényelmessé teszi a wellness kikapcsolódást.

Persze van, ahol nem szállás akciókkal, hanem a spa szolgáltatásokra vonatkozó kedvezményekkel kedveskednek a vendégeknek. A Spirit Hotel Easy sunday csomagja például ilyen. Ebben a vasárnapi egyéjszakás ajánlatban meghosszabbított fürdőzés élménye és 20 százalékos spa kezeléskre vonatkozó kedvezmény is szerepel.

Máshol más az extra…

A fürdővel közvetlenül átjárható Park Innben az all inclusive ellátás a plusz, amit most elcsíphetsz. Náluk a korlátlan wellness mellé korlátlan étel- és italfogyasztás is jár. Ezt az extrát természetesen az őszi ajánlatok is tartalmazzák.

Végül nézzük a Vadkert Major őszi ajánlatát! Az indián nyárra szóló csomagban rengeteg extrát kínálnak a vendégeknek. Egyebek mellett masszázst, fürdőbelépőt, lovaglást, kerékpározást, szaunaház használatot… Rengeteg mindent. Ha közel állnak hozzád a természetközeli élmények, érdemes kattintani.

Szóval, ha ősz, ha wellness és kedvezményes ajánlatok, akkor Sárvár. Foglalj már most szállást! Használd ki, hogy most rengeteg pluszt kínálnak a sárvári szállodák.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük