Az, ha szeptember vége felé, október elején azt érezzük, hogy jól esne már egy egész napos fürdőzés, nem véletlen. Ebben az időszakban ugyanis rengeteg olyan hatás ér minket, ami miatt az átlagnál jobban vágyunk a vizes feltöltődésre. Melyek ezek?

A nyár után általában egy feszítettebb munkatempó következik a munkahelyen. Illetve a gyerekek iskolakezdéssel kapcsolatos teendői is bőven adnak plusz feladatot. Persze nem csak a gyerekeseknek nehéz ez az időszak. A nyári ritmus utáni őszi rutin kialakítása kicsit mindenkit megvisel.

Ugyanakkor az időjárás változása is hatással van a hangulatra. Az, hogy a nyári meleg után változékonyabb idő jön, nem igazán dobja fel az embert. 

Főleg, ha a nyirkos, hűvösebb napokhoz ízületi merevség, fájdalom is társul. Ha ilyen probléma is adódik, nem kérdés, hogy gyógyfürdőznünk kell.

De ne feledjük azt se, hogy az ősz kezdetén még erősen él bennünk a nyaralás élménye. Így az se meglepő, hogy ilyenkor még erősebb a vágy az újbóli kikapcsolódásra.

Végül: ha ősszel sikerül wellness-szelni, valószínűleg az év végi hajtást is jobban bírjuk majd. Érdemes tehát kicsit előre gondolkodni. Amennyiben van rá lehetőséged, októberben vegyél ki egy-két szabadnapot, szakadj ki a hétköznapokból és gyűjts erőt wellness-szel az év hátralévő részéhez.

Amennyiben kedvet kaptál, érdemes feltérképezni a sárvári lehetőségeket. Legyen szó hosszú hétvégés fürdőzésről vagy egy egynapos kikapcsolódásról, Sárvár ideális választás lesz.


Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük