Ki ne szeretne ősszel wellnesselni? Egy jó kis szaunázás, egy gyógyfürdős lazítás, a kellemes masszázsok mind elég vonzók ilyenkor. De vajon miért szeretjük különösen ősszel a wellness hétvégéket?

Kiürülnek az energia tartalékok

Először is azért, mert a nyár után a munkába történő visszarázódás rengeteg stresszel jár. Ezt pedig ki kell pihenni. Vagyis október, november környékén az átlagnál gyorsabban kimerülnek az energia tartalékok.

Sötétebbek lesznek a nappalok

Hatással van ránk az időjárás is. Ősszel már borongósak a nappalok, több az eső, ami a hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Ilyenkor az átlagnál jobban esik egy kis feltöltődés.

Akár szabadság nélkül is lazíthatunk

Ősszel rendszerint több hosszú hétvége közül is választhatunk. 2017-ben például október 23-a hétfőre esik, mindenszentek ünnepe pedig szerdára. Ez utóbbi alkalom két nap szabadsággal akár 5 napos pihenéssé is alakítható.

Vágyunk a melegre

Ugyanakkor az is befolyásolja a döntésünket, hogy a hőmérséklet is csökkenésnek indul. Elkezdünk ábrándozni a szaunáról, a forró gyógyvízről. Amiket rendszerint otthon nem vehetünk igénybe, így nem marad más, mint hogy lefoglalunk egy wellness pihenést.

Tudjuk, hogy az energia kell későbbre

Van, aki előrelátó. Így tudja, hogy az év vége többnyire hajtós és kemény munkával telik. Vagyis később nem lesz ideje lazítani. Plusz így igyekszik feltölteni magát, hogy nagyobb igénybevétel esetén is könnyedén helytálljon.

Ha Te is szívesen indulnál őszi wellness pihenésre, nézz rá a sárvári szállodák kínálatára! Amennyiben teheted, dönts időben! Így még talán spórolhatsz is.

Fotó: Spirit Hotel

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!