Az első nyilván a gyógyfürdős relaxálás, a pezsgőfürdőzés. Vagyis az, amikor nem csinálunk semmit, csak élvezzük azt, ahogy körülöttünk áramlik a víz, és a kellemes meleg lazítja a feszültség miatt beállt izomzatot. Persze ennél azért sokkal több mindent tehetünk az ellazulásért.

Használjuk ki például a nyakzuhanyt! A stressz miatt általában a nyak izomzata válik elöszőr merevvé. Ezt pedig nem árt ellazítani ahhoz, hogy lelki értelemben is lemenjen a nyomás a vállunkról. Ne feledjük ugyanakkor, hogy masszírozó vízsugárral nem csak a nyaki részt lazíthatjuk. A víz alatti vízsugárral a láb és a derék feszült izmai kezelhetők hatékonyan. 

És ha már masszázs: szerintünk azzal senki se vitatkozik, hogy egy kiadós egésztest masszázsnál jobb stresszoldó kezelés aligha létezik. Attól, ahogy minden feszült izmot jól megdolgoznak, szinte újjászületik az ember.

Főleg, ha a masszázst még szaunázással is kombináljuk. Ami – mármint a szaunázás – önmagában is kiváló izomlazító, feszültségűző módszer. Viszont ha az “izzadás” után még masszírozást is kérünk, azzal rengeteget teszünk a stressz megszüntetéséért. 

Végül ott van a csúszdázás. Igen, jól olvastad. Az, ha egy kis időre újra gyerekként, önfeledten tudunk szórakozni, az a lelkünknek is jót tesz. Ha el tudunk vonatkoztatni a hétköznapi gondoktól, az már fél siker. Ez pedig egy csúszdázás alkalmával biztosan teljesül.

Te is kedvet kaptál egy kiadós őszi wellnesshez? Ha ez így van, és neked is jól jönne egy kis stresszűző kikapcs, gyere el Sárvárra! A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben garantált a feltöltődés. 


Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!