Amikor wellness-szelni megyünk, a legfőbb cél, hogy energiával töltődjünk fel. Ehhez azonban nem elég csak a vízben üldögélni. Fontos, hogy egy kis tudatosságot is vigyünk a lazításba. 

Persze a kellemesen meleg gyógyvízben való lazítás önmagában is hozhat eredményt. De miért ne tennénk többet, ha azért pluszban még fizetnünk sem kell?

Először is ne csak a hagyományos medencében lazíts, hanem próbáld ki a gyógyvizes pezsgőfürdőt. Ez amellett, hogy a jótékony összetevőknek és a magasabb hőnek hála ellazítja az izmokat, még masszíroz is.

De hasonló a helyzet a nyakzuhanyokkal és a különféle buzgárokkal is. Viszont ezek már valamivel célzottabban hatnak. Mivel általában erősebbek ezek a vízsugarak, így a masszírozás is erőteljesebb. Vagyis ha mondjuk a stressz miatt merevek a nyaki izmok, a vállak, érdemes beállni a gyógyvizes medence nyakzuhanya alá.

Ugyanakkor a floating-ot is érdemes beiktatni a wellness programba. Annyit kell csak tenned, hogy felfekszel a vízre és elengeded magadat. Nem biztos, hogy elsőre menni fog, de érdemes próbálkozni vele. A vízzel való közös hullámzás ugyanis az átlagnál jobban ellazít.

Figyelj oda a légzésre is! Kevesen gondolnak rá, pedig a gyógyvízből felszálló gőz belégzésével fokozhatjuk a gyógyhatást. Még a stressz, a feszültség oldása is hatékonyabb így. 

Végül: adjunk egy kis élményt a gyermeki énünknek is. Szórakozz önfeledten: csúszdázz mondjuk párat két gyógyfürdős lazítás között! 

Ha legközelebb Sárvárra jössz, próbáld meg a fentieket is beiktatni a wellness programba. Így biztosan még eredményesebb lesz a kikapcsolódás, ráadásul nem is kerül plusz költségbe…

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük