Nemrég írtuk, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén milyen idő lesz. Most pedig azt mutatjuk meg, milyen programok közül választhatsz, ha Sárvárt választod.

Az időjárás – úgy tűnik – kicsit változékony lesz. Ezért mi azt javasoljuk, legyen “A” és “B” terv is a hosszú hétvégére. Hideg nem lesz, viszont egy-két csepp eső nem kizárt.

Ha így nézzük, a wellness remek választás. Sárváron ugyanis bármikor behúzódhatunk a belső medencékbe, ha netán rosszra fordulna az időjárás. Szuper tavaszi idő esetén pedig a kinti medencékben is lazíthatunk. Ez egy biztos pont.

DSC_0398

Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő

De az előrejelzések alapján azt gondoljuk, hogy egy kalandparkos bátorságpróba is bevállalható. És egy állatsimogatós program is belefér – erre a Vadkert Majorban van lehetőség.

Annyira rossz idő valószínűleg nem lesz, ami emiatt az ilyen kinti programról le kellene mondani.

De, ha mégis esne, akkor sincs gond. Amíg elvonul a felhő, nézzünk be a sárvári várba. Látogassuk meg a Nádasdy Ferenc Múzeumot. És/vagy együnk egy jót Sárvár valamelyik szuper éttermében. Mutatjuk, milyen helyek közül választhatsz.

Jó idő esetén egy arborétumi sétát is ajánlunk. Érdemes megcsodálni, hogyan borul virágba az itteni, nem mindennapi környezet.

Kalandpark Sárvár

Sárvári Kalandpark

Persze külön erre a hétvégére szervezett program is lesz Sárváron. Május 15-én este hét órakor a sárvári fúvószenekar tart pünkösdi koncertet a Tinódi gimnázium csarnokában – ez is érdekes lehet.

Legyen bármelyik program is szimpatikus, mi várunk Sárváron. És nem kell feltétlenül választanod a lehetőségek közül, akár össze is vonhatod az egyiket a másikkal.

Egy jó kalandpark reggel, egy remek ebéd valamelyik helyi étteremben, egy délutáni séta az arborétumban és egy esti wellness a fürdőben… Mit szólsz hozzá?

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük