Ki így, ki úgy lazít Sárváron. Az viszont biztos, hogy a termálvizet senki sem hagyja ki, ha itt jár. De termálvíz nem csak a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben bugyog a medencékben, hiszen a Spirit Hotelnek és a Danubius szállodának is saját termálvizes medencéje van.

Az itteni fürdőzéseket rendszerint meg is örökítik a vendégek, amit szerintünk mindenki meg is ért. Hiszen ilyen környezetben ritkán tudunk lazítani. A Danubius Hotel kinti termálvizes medencéje (lent a képen) például az arborétumban található. Szóval aki ilyenkor, télen a gőzölgő vízben lazít, az kivételes környezetben, kis túlzással a természet közepén teheti meg. És nem csak lazíthat, hanem gyógyulhat is.

mg_6883-720x340

A szállodának ugyanis saját termálvíz forrása van. Az itteni gyógyvíz alkáli hidrogén-karbonátos, ami 1300 méter mélyből 48 fokos hőmérséklettel tör fel (ezt hűtik). A víz főként reuma, a támasztó- és mozgásrendszer krónikus gyulladásos és elfajulással járó megbetegedései (heveny állapotok kivételével), arthritis, arthrosis, sondylosis, spondylitis, discopathia, porckorong előreesés esetén nyújthat segítséget.

A Danubiuséhoz hasonló kellemes környezet várja a Spirit Hotelbe (borítóképen) érkezőket is. A csónakázó tó partján, zöld környezetben lévő hotel egyes medencéi ugyancsak gyógyvizesek. Az itteni, szintén saját kútból feltörő, 1056 méter mélyből származó 46 fokos gyógyvíz kifejezetten alkalmas krónikus mozgásszervi betegségek kezelésére, műtétek, balesetek, sportsérülések utókezelésére, izomlazításra.

Ha tehát Sárvárra jönnél és saját gyógyvízzel rendelkező szállodát keresel, több lehetőség közül választhatsz. De a felsoroltak mellett vedd számításba, hogy a Park Innből és a VitalMedből közvetlenül is megközelítheted a Sárvárfürdő termálmedencéit.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük