Sárvárt ajánlja a fáradtság kipihenésére a Itthon.hu. Egy nemrég közölt bejegyzésben konkrét szolgáltatásokat is kiemelnek. Ezek között több, a böjtöléssel, a tavaszi megújulással kapcsolatos ajánlat is szerepel.

A tél után a legtöbbünknek bizony szüksége van arra, hogy visszanyerje a vitalitását. De nem csak testi értelemben, hanem lelkileg is. Nem véletlen, hogy a szállodák ilyenkor az átlagnál több, a testet és a lelket is megújító szolgáltatást kínálnak. Ilyeneket vett sorra most az Itthon.hu is. Ezek között szerepel néhány sárvári ajánlat, amit most mi is mutatunk.

Sárváron, a  Park Inn Hotelben  a vízi gimnasztika és a wellness- és szauna részleg korlátlan használata mellett a belső csúszdaparkot is használhatjuk.  Különösen ajánlott közös családi programnak.

A Spirit Hotel Thermal Sárvár „MySpirit léböjtkúra” ajánlata ideális a tavaszi méregtelenítésre. A Buchinger-Lützner féle léböjt kúra Európa-szerte az egyik legismertebb, intenzív böjtkúra. Áthangolja a szervezet működését egy úgynevezett belső energia programra. A csökkent energia bevitel miatt az emésztőrendszer nyugalmi állapotba kerül, ugyanakkor a belső tápanyag raktárak mobilizálódnak.

Sárváron, a Spirit Hotelben  orvosi felügyelet mellett böjtölhetünk,  és egészségügyi szakemberekkel is konzultálhatunk. A böjt mellett a kikapcsolódásra is érdemes hangsúlyt fektetni: lazíthatunk testmozgással, különféle masszázsokkal, szaunázhatunk és gőzfürdőzhetünk, de más egészségmegőrző lehetőséget is kínál a hotel.

A Danubius Health Spa Resort Sárvár a hagyományos fürdőkúrától a pannonhalmi levendulás kényeztető napokon át a diétás méregtelenítésig és a lúgosító kúráig számtalan egészség csomagot ajánl a tavaszi megújuláshoz.

A Vital Med Hotel Sárvár Vitalmed tavaszi frissítő napokat ajánl, amihez a fittness, a wellness és a fürdő mellé kerékpárhasználatot is kapunk ajándékba. Fedezzük fel a környéket, a Nádasdy-várat, az arborétumot kerékpárral!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük