A kerékpározás önmagában is egy remek dolog, hát még ha extra élményelemek is társulnak a kiránduláshoz. Sárváron akár egy kis játékot is belevihettek a biciklis kirándulásba. Mire gondolunk?

A csónakázó tavak mentén vezető új kerékpárúton hamarosan olyan táblákat is találsz, amikről a QR-kódot leolvasva egy játékban veszel részt. Egészen pontosan egy kvíz kihívásban. Minden megállónál egy Sárvárhoz kapcsolódó kérdésre várjuk a választ.

A kód leolvasása után megjelenik a kvíz aktuális kérdése, amire helyes válasz esetén pontot ír jóvá a rendszer. Minél több ponton tudsz helyes választ adni, annál előrébb kerülsz a tabellán. 

Ez pedig egyebek mellett azt is jelenti, hogy esélyes vagy az értékes nyereményekre. 

Erről még több részlet hamarosan a Sárvár.hu-n. 

És, hogy milyen kérdések várhatóak? Természetesen a célunk az, hogy az aktivitás közben még jobban megismerd Sárvárt. Vagyis nagyrészt a fürdővárossal összefüggő témákra számíthatsz.

Lesznek történelmi kérdések, illetve a város különféle attrakcióihoz kapcsolódó tartalmak is. 

Ha tehát oda vagy a bringázásért, szeretnéd kicsit újszerű módon megismerni Sárvárt, és még játszanál is, vegyél részt a “sárvári bringás kvízben”! Jó móka lesz. 

Biciklit a Tourinform Irodában tudsz bérelni. Ugyanitt térképet is kérhetsz, aminek a segítségével még könnyebben felfedezheted az új Gyógyvarázs Kerékpárutat.


Járd be Sárvár megújult kerékpáros útvonalait! Akár a város nevezetességeit néznéd meg, akár egy kis plusz aktivitással tennéd még nagyobb élménnyé a nyaralást, érdemes felfedezned a fürdőváros kerékpáros lehetőségeit. Érkezz Sárvárra a pároddal vagy a családdal, a kerékpározást ne hagyd ki a programból. És ne csak nyáron kerekezz! Mivel a fürdőváros minden évszakban más arcát mutatja, tavasszal, nyáron és ősszel is remek élmény itt a bicajozás. Amennyiben kedvet kaptál a kerékpározáshoz, de az útvonalakat illetően, a bicikli kölcsönzési lehetőségekkel kapcsolatban kérdésed lenne, érdeklődj Sárvár Tourinform Irodájában

Jó bringázást! Jó feltöltődést, kikapcsolódást!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük