A húsvéti hétvégén Sárvárra érkezőknek igyekszünk segíteni egy információs linkgyűjteménnyel. Mutatjuk, hol lehet az aktuális programokról, a nyitva tartásokról és az árakról tájékozódni. És nem csak a wellness lehetőségeket vettük sorra.

De elsőként mégis csak ezt mutatjuk. A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő mindhárom napon nyitva lesz. Reggel nyolctól este tíz óráig. A részlegek pontos nyitva tartása itt. A fürdő belépőjegyek árai pedig itt érhetők el. A felnőtt napijegy egyébként 3 ezer 300 forintba kerül. De kedvezményes jegy délután négytől és este héttől is váltható. A gyermek belépő (3-14 év) 1 ezer 500 forintba kerül. A családi jegy ára pedig (2 felnőtt, 2 gyermek) 8 ezer 100 forint. Még több infó tehát itt. A fürdőbe szervezett húsvéti programok pedig itt.

sarvarfurdo5

A Nádasdy Ferenc Múzeum a hosszú hétvége minden napján reggel kilenc órától délután öt óráig tart nyitva. A múzeumban húsvéti programok is lesznek. Egyebek mellett hímestojás készítésre is lehetőség kínálkozik. A pontos tudnivalók a programokról itt.

Akik egy kis szabadtéri kikapcsolódásra vágynak és a sárvári arborétumban kirándulnának egy jót, reggel kilenc órától megtehetik. Egészen este ötig lehet barangolni a tavaszodó, zöldülő, nem mindennapi látványt nyújtó növények között. A belépés négy éves kor alatt ingyenes, négy éves kortól viszont 150 forintba kerül a gyermekeknek. A diákoknak szintén ennyi, ahogy a nyugdíjasoknak is. A felnőtteknek pedig 250 forint a jegy. További részletek az arborétumról és a legfontosabb tudnivalókról itt.

szállás Sárvár, március 15-ei hosszú hétvége

A szabadtéri programok és lehetőségek sora itt nem ér véget. Ugyanis a sárvári kalandpark is nyitva van már, ahol ezúttal tavaszi szünetre időzített programok várják a családosokat. Erről részletek itt. 

Az egyes kötélpályákra, kihívásokra vonatkozó árakat nehéz lenne mind felsorolni, ezért csak kettőt emelünk most ki: a felnőtteknek való kötélpályán 2 ezer 400 forintért tehetjük próbára magunkat, a kicsiknek alkalmas pálya díja 1 ezer 300 forint. De van családi jegy és kísérő jegy is, és még számos más lehetőség, így azt javasoljuk, nézz körbe itt.

Kalandpark Sárvár

Ha csak úgy várost néznél Sárváron és mondjuk ennél egy jót, ezek közül az éttermek közül választhatsz. A Sárvár.hu-n továbbá azt is megnézheted, hogy milyen plusz élményekből választhatsz még, ha a fürdővárosban töltenél egy kis időt. 

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük