Szaunaavatót tartanak a hétvégén (szeptember 24-én) Sárváron, a gyógy- és élményfürdőben. Ebből az alkalomból pedig ingyenes szeánszokkal várják a vendégeket. Lesz mandula-vaníliás olajos barnacukros peeling. Mézes fehércsoki-krémes hidratálás, passióvirág-marulaolajos sós testradír és mézes-tejszínes felöntés is.

Ha tehát eddig nem próbáltad volna ki a szaunázást, vagy nem jártál volna még a sárvári szaunavilágban, akkor itt az alkalom. De akkor is érdemes élni az ingyenes szaunázás lehetőségével, ha nagy szaunázós vagy. Ha így van, ezt a lehetőséget miért hagynád ki? Még egyszer tehát: a szaunaavató szeptember 24-én lesz.

Jó, ha ezt is tudod

A Sárvár Gyógy- és Élményfürdő szaunavilágában egyébként a hagyományos finn szaunák mellett szoft szaunákat és gőzfürdőt is találsz. Így, ha a kíméletesebb szaunázás híve vagy, akkor is érdemes ellátogatni Sárvárra. És akkor is, ha egy kis aromaterápiára vágynál, és így kényeztetnéd magadat, így oldanád a stresszt.

Egyébként nem csak a kényeztetés miatt ajánlott most, így ősszel rendszeresen “izzadni”. A szaunázás ugyanis erősíti az immunrendszet, segítségével ellenállóbbak lehetünk az őszi betegségekkel, a vírusokkal szemben is. És, ha még a hűtőfürdővel is eddzük a szervezetet, a megfázással szemben is immunisabbak leszünk.

Szaunázzunk tehát rendszeresen! De ha máskor nincs is rá alkalmunk, legalább a wellnessre szánt napon áldozunk időt a lazítás ezen formájára is!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük