Sokan “csak” azért mennek nyaralni, hogy ellazuljanak, kipihenjék a hétköznapok fáradalmait. Pedig ha jobban belegondolunk, akár új dolgok tanulására is jó lehet pár napos otthoni távollét. Ha Sárvárra jössz, megtanulhatsz mondjuk nordic walkingozni. Erről már sokszor írtunk.

A Danubius Health Spa Resortban például külön oktató segít a helyes technika elsajátításában. Aztán ott van a Spirit Hotel. Ott sok más új dolog mellett a jógázás alapjait is megtanulhatod. A hotelben csoportos jóga órákon is van lehetőség részt venni. De megtanulhatunk akár szaunázni is a fürdő szaunamestereitől – bár ez nem biztos, hogy nyári program. A lovaglás viszont lehet az. A Vadkert Majorban például van lovas oktatás. Gyermekek és felnőttek is átélhetik a lovaglás élményét.

Természetesen szakértő oktató felügyelete mellett. De nem feltétlenül kell, hogy legyen mellettünk segítő, amikor valami újat próbálnánk ki. Ha mondjuk eddig nem futottál, a nyaralás egy jó lehetőséget kínálhat, hogy átéld, milyen mondjuk hajnali kocogással indítani a napot. Ugyanakkor azt is megtanulhatod, milyen az, ha beiktatsz a napodba egy-egy relaxálást – akár a gyógyvízben. És kipróbálhatod, hogy mennyivel lesz pihentetőbb az alvás, fittebb a nap, ha mondjuk könnyedebb ételeket fogyasztasz a pihenésre szánt idő alatt.

Sok mindent ki lehet tehát próbálni, ha nyaralni megyünk. És szerintünk érdemes is. Jó, ha a pihenés mellett más célja is van a feltöltődésnek. Gondold át, Te mit tennél a hétköznapjaid részévé, és kezd el annak elsajátítását a nyaralás alatt, akár Sárváron.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük