A tél vége, a tavasz kezdete a böjt időszaka. Vallási és egészségügyi értelemben is. Bár ez utóbbi inkább csak az elmúlt pár évben kezdett újra elterjedni. Sokan mennek ugyanis tavaszi léböjt kúrás wellnessre, hogy kicsit “újra indítsák” a szervezetet. De nem csak ez a megoldás létezik az újkori méregtelenítésre. A wellness alatt ugyanis kérhetünk nyirok masszázst, és izzadhatunk szaunában is.

Mindkét szolgáltatás arra hivatott, hogy tehermentesítse a szervezetet, megszabadítson a mérgektől. Ha tavasszal megyünk wellnesselni, ezeket érdemes kipróbálni, és ha van rá módunk, az étkezésünkön is változtassunk kicsit. Ha hosszabb időn át nem is, a wellness hétvége alatt mindenképpen legyen gyümölcsökben, zöldségekben gazdag az étrend. Sőt, ha lehetséges, ne is nagyon fogyasszunk mást. Bár tudjuk, nehéz lemondani ilyenkor a bőséges svédasztalos reggeliről és a remek vacsorákról, de talán megéri. A szervezet biztosan felüdül. Nem beszélve a lélekről. Ha pihenünk, méregtelenítünk és egészségesen is étkezünk, újult erővel vághatunk neki a tavasznak.

Szóval ha nagyon komolyan vennéd a tavaszi méregtelenítést, léböjt kúra Sárváron a Danubius Hotelben és a Spirit Hotelben is kérhető. De ha a magad ütemében szabadulnál meg a télen felhalmozódott méreganyagoktól, nyirok masszázs a legtöbb helyi hotelben és a fürdőben is kérhető. Ahogy szaunázni is szinte bármelyik szállodában tudunk. Mutatjuk a listát.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük